...na 139. miejscu w rankingu światowym. Paranoja...
Wystarczy że jest na pierwszym miejscu w TWOIM PRYWATNYM rankingu
Inni (większość) ceni wyżej inne
Nie jest to najlepszy film wszech czasów, przynajmniej w mojej opinii, ale powinien być w pierwszej dwudziestce.
Tak to jest jak ludzie dają bezsensowne 1 tylko dlatego, że nie mają nic lepszego do roboty, albo nie istnieje dla nich inna skala. Ten film doceniają głównie osoby, które obejrzały go 10 lat temu, teraz dla większości to tylko następny s-f jakich pełno. Smutne.
"Ten film doceniają głównie osoby, które obejrzały go 10 lat temu, teraz dla większości to tylko następny s-f jakich pełno. Smutne. "
Zgadzam sie w 100%.
juz na 140 i z kazdym tygodniem będzie nizej takie jaest ze "starszymi,oldschoolowymi" filmami na filmweb
Czy naprawdę niektórzy nie potrafią tego zrozumieć że film się po prostu może nie podobać.
Mnie ten film jakoś specjalnie na kolana nie powalił, fabuła jest nawet ciekawa ale wykonanie moim zdaniem jest przekoloryzowane
Mój ulubiony film.... Cóż szkoda że jest tak nisko,ale to są właśnie rankingi,no i do tego trzeba dorzucić dzieci Neo(:D) + ludzi którzy nie zrozumieli fabuły (a wiadomo że jak czegoś się nie rozumie to jest to głupie :D)...
Olać filmweb i zgraję bęcwałów. Na IMDB na 23 miejsce na liście wszech czasów, ocene 8,7 przy 408 tysiącach głosów.
Pierwszy raz film obejrzałem chyba jak miałem 10 lat (2005r) oczywiście spodobała mi się efekciarskość tego filmu, slow-mo itp i tak patrząc z perspektywy czasu to ten film ma w sobie coś więcej bo zapamiętałem go na dłużej niż jakieś filmy typu 300 czy Terminator jest świetny i przez lata był moim ulubionym filmem ale... ale później obejrzałem Ojca Chrzestnego ;) mocne 9/10 kocham ten film!!!
że najlepszy to troche przegięcie ale pierwsza 20 powinna być.Co tu narzekać mamy epoke trolli