Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858803
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

Jak to możliwe, że na film jest głosów: 40570
A komentarze pisze nie całe 50 użytkowników w tym filmie, a recenzje dziesięciu. A gdzie ta reszta? tyle ocen i wszyscy umieją tylko klikać?
Czy nasze społeczeństwo nie potrafi już pisać? To mnie troche zastanawia, że najpopularniejszy portal filmowy w Polsce, ponad 2 mln użytkowników, a pod każdym filmem pisze 15 osób, a ocenia go ponad 40 tysięcy. Co wy o tym myślicie?

ocenił(a) film na 9
5476

przyznam że, nie rozumiem o co Tobie chodzi, choćby sam Matrix ma 1478 tematów, pod niektórymi tematami kryje się nawet kilkadziesiąt postów...więc..?

maliu

gdzie ty widzisz te tematy, ja tu 5 widze

ocenił(a) film na 10
5476

http://img13.imageshack.us/img13/4517/95738908.png

5476

Przeszkadza Ci to w funkcjonowaniu? :) Nie ma w tym nic złego. Większość ludzi po prostu woli obejrzeć sobie film i dla zasady ocenić, bo często nie czują potrzeby/nie mają nic ciekawego do napisania. Mylisz zdolność z potrzebą.
Zresztą ja, choć sytuacja jest odwrotna, lepszy nie jestem. Oceniam filmy bardzo rzadko, a szczelę sobie posta raz na tydzień. :P

ocenił(a) film na 8
Szlafrok

Dopowiedziałabym jeszcze, że czasem aż boli czytanie komentarzy z serii " totalne gówno dla debili" przy takim filmie jak Matrix.. Jeżeli ktoś nie lubi Sci-Fi to po co się w ogóle wypowiada?! Kwestia gustu, jeśli gust jest trafny, a film słaby proszę bardzo ;)

5476

Gratuluje załozycielowi tematu:) mało jest osób które publicznie potrafi śmieć się z siebie:D pozdro ziom^^