Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858675
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

MATRIX jest po prostu niesamowity.Chociaz nie preferuje tego typu filmow,Matrix bardzo mi sie spodobal.To nie jest do konca film s-f,to jest cos wiecej.Wychodzac z kina,caly czas sie zastanawialam czy wszystko co mnie otacza jest realne,do teraz nie uzyskalam zatysfakcjonujacej odbowiedzi.Sciezka dzwiekowa,efekty specjalnei oczywiscie aktorzy,zwlaszcza Keanu i niesamowita `´babka`´Carrie-Anne Moss zaluguja na wielka pochwale.

kruczek

Minęło wiele lat i jak najbardziej można powiedzieć, że czas potwierdził powyższą opinię

ocenił(a) film na 10
nemo989

Osobiście nie widziałem bardziej odkopanego tematu i szczerze nawet nie wiedziałem, że filmweb funkcjonował już w '99 roku. Nieźle.

ZiD0

Dzięki tak dużej perspektywie czasu można potwierdzić, że Matrix się sprawdził.

nemo989

Czy pojawiły się w tym czasie jakieś równie dobr tytuły.

użytkownik usunięty
nemo989

Niezły archeolog :D Ale racja, Matrix jest niesamowity.

kruczek

Ty tak na serio czy lecisz z gwinata?

kruczek

Film niesamowity, szkoda, że kontynuacja nie była równie dobra.

bighamer

kontynuacja bardziej efekciarska

kruczek

cyt:"Wychodzac z kina,caly czas sie zastanawialam czy wszystko co mnie otacza jest realne,do teraz nie uzyskalam zatysfakcjonujacej odbowiedzi."

________________________________________________________________________________ ______________________
A oto grafika która oddaje w pełni poziom twojej wypowiedzi:

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/d5b499a3c7864cdcf9554e349f204e77.j pg?1338714251

Atoirtap

Tak to jest jak niedojrzały umysł nie potrafi pojąć to co piszą inni

użytkownik usunięty
nemo989

Atoirtap to dziecko, które twierdzi, że jest radcą prawnym. Ostatnio fantazjowało, że ma "kumpelę" w szeregach pracowników portalu. Zweryfikowałem owe rewelacje i okazało się, iż moderator, którego nick Atoirtap przytaczał... nie zna go. Nawet chłystek pomylił płeć swojej rzekomej kumpeli. Także olej dzieciaka. ;)

ocenił(a) film na 10
nemo989

Nie dyskutuj z debilem.

ocenił(a) film na 1
vodka85

Dlaczego obwieszczasz wszystkim, aby z tobą nie dyskutowali? Twoja wypowiedź, wnosi tyle co gówno do kibla. Podetrzeć sobie tyłek, spłukać i umyć sobie ręce. Słowa takiego kału umysłowego jak ty ,nie robią na mnie najmniejszego wrażenia trollku :)

vodka85

nikogo nie należy przekreślać

ocenił(a) film na 10
Atoirtap

W czasie w którym wychodził ten film, biegałeś jeszcze w pampersach.

ocenił(a) film na 1
vodka85

Twoja wypowiedź, wnosi tyle co gówno do kibla. Podetrzeć sobie tyłek, spłukać i umyć sobie ręce. Słowa takiego kału umysłowego jak ty ,nie robią na mnie najmniejszego wrażenia trollku :)

ocenił(a) film na 1
vodka85

Ty chyba na detoksie srałeś w pampersy. Ja to ścierwo filmowe oglądałem na premierze 13 sierpnia 1999 roku w kinie Planet Cinema w Katowicach, w hotelu Altus. I nigdy nie widziałem większego gówna, gniota i kału filmowego od tego żenującego ścierwa. Miałem 15 lat jak to gówno puszczali w kinach, szkoda czasu, kasy i oczu.

kruczek

Matrix to film dla wrażliwych i inteligentnych .Polecam felietony (14) znawców tematu pt.'' Wybierz Czerwoną Pigułkę" są dostępne u mnie .Mogę podesłać na maila .Jeden felieton to five zets .napisz 505405052

kruczek

Jestem ciekaw, jak sprawdziłyby się inne aktorki w roli trinitry

ocenił(a) film na 10
kruczek

Zgadzam się z tym co piszesz, miałem te same przemyślenia. To jedyny film w moim życiu , który widziałem kilkanaście razy. Jest rewelacyjny. Może to zabawne ale właśnie ten film w dużym stopniu nauczył mnie angielskiego. Wszyscy mówili w nim wyraźnie a niektórzy jak Morfeusz czy agent Smith aż do przesady. W wielu filmach do dzisiaj trudno mi zrozumieć bełkotu jaki serwują. Chyba znowu sobie włączę ;-)

buloss

Ja też widziałem go parę razy, ale z innego powodu