Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858736
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

Wy nie jesteście elita! Jak już to elitą z upośledzeniem umysłowym.
O jakich profesorach ekonomii, religii Azji Wschodniej, pisarz i profesor literatury science fiction piszesz? A może o tych zboczonych Japończykach co to lubią te swoje zboczone Anime, doprowadzają przez swój chory system do samobójstw własnych dzieci, a później marzy im się, aby je wskrzesić i starają się zbudować sztuczną kukłę na ich obraz i podobieństwo. Zboczone! Widziałem Japońca którego dziecko popełniło samobójstwo, a ten z wykrzywioną mordą jak to Japońce mają jeszcze bardziej się uśmiechał i z euforia wskazywał na festiwalu robotyki cyborga z nadzieją, że ta kukła zastąpi mu dziecko które nie żyje bo doprowadził je do samobójstwa.
Albo chodzi ci o tych pajaców z Szaolin którzy wyrabiają niezłe cyrki z własnym ciałem na wzór pajacowania w Matrixie? Czy tam innych Hindusów którzy na jaja czy wieszają sobie KOWADŁA".
Odpowiedz mi dlaczego maszyny stworzyły Matriks dla ludzi, zamiast dla np. krów (które nigdy by się nie zbuntowały, byłyby więc bezpieczną inwestycją)?

Sorcerer_fw

Czy udawanie przez Sorcerer_fw aka Atoirtapa kobiety poprzez podszywanie się pod kobiece konta np. jako Effie_Trinket potwierdza to, że jest ciotą?