To jest wlasnie ten film. Szukanie w tym filmie czegos glebokiego kojarzy mi sie z ta bajka. Jedyny plus to charakteryzacja. Cliché w sceneriuszu jakich malo. Nic nowego film nie wnosi....a tak wysoka ocena jest wlasnie "efektem bajki Andersena". Jak ktos chce szukac naprawde cos glebokiego i prawdziwego o duszy czlowieka to polecam Bracia Karamazow Dostojewskiego a nie pseudo artystyczne wizje Wachowskich.....
... a ty nadal nie wyspowiadałeś się ze swojego kłamstwa dotyczącego fanów Matrix-a.
mały kłamczuszek...ciuś....ciuś
TrzyCycki to konto zostało założone 26 grudnia, czyli po twojej niechlubnej wypowiedzi. Pozostałe nie wyglądają na fanów Matrixa.
Jednak mały kłamczuszek
To grupa osób która mnie prześladuje. TrzyCycki to zapewne twoje drugie konto, bo prześladuje mnie od niedawna.
http://www.youtube.com/watch?v=0Q7V-qYDnAo
O uzytkowniku madzikm88 dopiero teraz się dowiedziałeś i nie widać, aby miał coś wspólnego z fanami Matrix-a.. Wtedy kiedy kłamałeś na temat fanów Matrix-a jeszcze go nie znałeś. Jednak jesteś kłamcą.
O czym ty pierd....? Wcale nie teraz. Znałem tego "SuperTrolla" wcześniej ale bałem się podać właśnie namiary na niego. Cała reszta to plankton, ale jest jeszcze jeden "SuperTroll".
Z tobą jest coś nie tak. Dałeś nick użytkowika, którego dzisiaj skrytykowałeś i pewnie dzisiaj dopiero poznałeś, Przecierz ten użytkownik ma tylko kilka wypowiedzi na krzyż, a ty piszesz, że to supertroll. I też nie widać, aby był fanem Matrix-a.
oj kłamczuszek...ciuś..ciuś...
Wnioskujesz tylko po moich komentarzach? Al zobacz o czym i z kim rozmawiałem na początku jak się zarejestrowałem na filmwebie.
Pajacowanie to jest rzucanie przez ciebie przypadkowymi nickami użytkowników forum. Jak dzieciak nazwałeś madzikm88 co ma cztery posty na filmwebie SuperTrollem.