Ciekawe czy ktoś będzie umiał to wytłumaczyć ;)
Jak Cypher spotkał się z agentem smithem? Jest scena w której spotkali się po kryjomu w restauracji i Cypher postanowił zdradzić... tylko pytanie jak on to zrobił po kryjomu skoro ,żeby wejść do matrixa potrzebny jest operator który widzi co robi ten który jest w matrixie ;) Niewyobrażalny błąd czy umie ktoś logicznie to wytłumaczyć?
czlowieku o czym Ty piszesz ;) przeciez zeby wejsc do matriksa potrzebny byl operator..... zeby wyjsc tak samo (odebranie tel w okreslonej pozycji) wiec albo w filmie to jest blad albo jest jakies inne wytlumaczenie ;) moze ktos jakies poda
dla mnie nie ma tutaj problemu, wtyczka z tyłu szyi nie jest jakimś niedostępnym miejscem. Agenci mieli jeszcze większą władzę w matrix-ie tym bardziej mogli przejąć rolę operatora. Nie widzę, również problemu, aby uwieżyć w możliwość automatyzacji samego wejścia do matrixa. Operator był konieczny przy wyjściu, tutaj spokojnie mogli wesprzeć zdrajcę agenci.
W mojej opinii nie jest to poważny błąd w filmie, ale możesz oczywiście szukać kogoś, kto będzie miał taką samą opinię jak Ty ;) może ktoś taki się znajdzie
a zaloga? dziwne ,ze go nie nakryli... i ciekawe jakby sie tlumaczyl jakby go przylapali ;p
mnie to zupełnie nie dziwi. Pomieszczenie w którym podłączali się do matrixa było używane tylko w czasie akcji lub treningów.. Cypher mógł mieć poczucie bezpieczeństwa bo sam wcześnie przebywał samotnie w tym pomieszczeniu (tutaj nie jestem pewny, musiałbym przypomnieć sobie film, ale możliwie, z jednej z jego wypowiedzi coś takiego wynika). Jakby go przyłapali, to nie wytłumaczyłby się.