co ludzie w tym widza to jest do d**y jakies latajace literki
Ja maam odmienne zdanie ;) Podoba mi się ten film nadal mimo, że minęło już trochę czasu od premiery ;)
Wybacz !
Ale ja cie nie rozumie ? Jeżeli ten film wydaje się dla ciebie do dupy to co ty tu robisz !!! Ten film zalicza się do filmów kultowych S.F. Tak jak Gwiezdne wojny itp ! Jeżeli też dla ciebie są do dupy to może ty jesteś do dupy oczywiście bez obrazy do ciebie .
Widać założyciel tematu widział tylko latające literki..może telewizor czas naprawić??;p i po co zakładać taki temat??bezpodstawna,bez zadnych argumentow opinia napewno nie zawazy na pozycji matrixa i jego klasowosci... o zgrozo debilizm podbija świat ;D
hm... a chciałeś obejrzeć setny film o tej samej oklepanej tematyce i fabule? Mało jaki film jest tak oryginalny jak Matrix. Mimo że wcale mnie nie zachwycił, to i tak 9/10 za pomysł i efekty :)
Hehehe ! Skoro Użytkownik widział głównie latające literki (które dodają jedynie uroku i specyficznego klimatu) to sugerowałbym mniejsze spożycie alkoholu i środków halucynogennych ;) .
Markusie ... zadam Ci podstawowe pytanie, chociaż domyślam się odpowiedzi [xp] - widziałeś ten film, czy tylko tak sobie piszesz? ;p
On widział latające literki, bo go źle podłaczyli do systemu akurat gdy oglądał ;)
Ale własnie zdałam sobie sprawę, że ten film ma już 10 lat - dla mnie jakby był wczoraj... I widzę, ze dzisiejsze nastolatki jakoś go chyba nie lubią, jest dla nich anachronizmem - podczas gdy dla moich rówieśników to była rzecz niesamowita, oszałamiająca, etc.