Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858736
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

Jak w temacie, profanacja gatunku i nazwanie syfem tego filmu zamiast sci fi to wlasciwa droga. Wlasciwie wszystko na minus, zenujacy popis kumoterstwa i blazenady, 1/10 to jedyna mozliwa ocena.

ocenił(a) film na 10

Twoje życie musi być wyjątkowo smutne skoro jedynym twoim zajęciem jest trolling na filmwebie. Pewnie jesteś strasznie zakompleksiony :|.

użytkownik usunięty
Marian3k

mowisz do reki, spamerze. Film ocenie na 1/10 choc 0 to lepsza ocena.

ocenił(a) film na 10

A ja na 10/10 trololololo :)

użytkownik usunięty
Marian3k

pisze petycje do filmwebu trollu zeby mozna bylo oceniac na 0/10 podobne gowna.

ocenił(a) film na 10

Zanim to zrobisz zaopatrz się w słownik albo skończ podstawówkę.

użytkownik usunięty
Marian3k

odejdz od lustra, nadal postuluje o wykreslanie takich filmow z rejestru i sygnowanie ich mianem "kał". 1/10, zachecam do wstawiania tej oceny szerzej.

ocenił(a) film na 9

To będzie dobra petycja z jednym podpisem. Jeśli uda Ci się obsłużyć pocztę jakimś cudem i dotrze to na jakąś skrzynkę z filmwebu widzę 2 możliwe reakcję na Twój apel.

1. Facet zobaczy sam tytuł wiadomości i wywali ją do śmietnika.
2. Facet jakimś cudem przeczyta treść, pokaże kolegom a potem zaczną ryć ze śmiechu, możliwe, że odpiszą coś dla śmiechu. Poczujesz tzw. wirtualnego kopa w jaja. Trochę inne uczucie od tego gdy dostałeś krzesłem od starego jak odłączał Cię od matrixa.

ocenił(a) film na 9
Marian3k

Ja dałem 10 i jego 1 może się schować. Frajer nie może wygrać z większością. Nie wiem dlaczego matrix jest dla niektórych tak trudny do zrozumienia qazqaz po prostu zasiadł do filmu i się pogubił. Został w matrixie a ojciec odłączył go za pomocą krzesła gdy grał w Tibię :D

użytkownik usunięty

popre!

użytkownik usunięty

dodam tez ze nie podobaly mi sie slabe efekty oraz dretwa gra aktorska, zeby fachowo sie wypowiedziec o filmie.

ocenił(a) film na 9

Temat jest w 100% trafny, ale ocena to 10/10. Ale pewnie nikt nie ogarnie o co chodzi :D

ocenił(a) film na 10
Lero

użytkownik usunięty
- znajdz sobie w koncu kobitke bo ci sperma i robutki reczne juz na psyche szkodzi