Jak w temacie, profanacja gatunku i nazwanie syfem tego filmu zamiast sci fi to wlasciwa droga. Wlasciwie wszystko na minus, zenujacy popis kumoterstwa i blazenady, 1/10 to jedyna mozliwa ocena.
Twoje życie musi być wyjątkowo smutne skoro jedynym twoim zajęciem jest trolling na filmwebie. Pewnie jesteś strasznie zakompleksiony :|.
odejdz od lustra, nadal postuluje o wykreslanie takich filmow z rejestru i sygnowanie ich mianem "kał". 1/10, zachecam do wstawiania tej oceny szerzej.
To będzie dobra petycja z jednym podpisem. Jeśli uda Ci się obsłużyć pocztę jakimś cudem i dotrze to na jakąś skrzynkę z filmwebu widzę 2 możliwe reakcję na Twój apel.
1. Facet zobaczy sam tytuł wiadomości i wywali ją do śmietnika.
2. Facet jakimś cudem przeczyta treść, pokaże kolegom a potem zaczną ryć ze śmiechu, możliwe, że odpiszą coś dla śmiechu. Poczujesz tzw. wirtualnego kopa w jaja. Trochę inne uczucie od tego gdy dostałeś krzesłem od starego jak odłączał Cię od matrixa.
Ja dałem 10 i jego 1 może się schować. Frajer nie może wygrać z większością. Nie wiem dlaczego matrix jest dla niektórych tak trudny do zrozumienia qazqaz po prostu zasiadł do filmu i się pogubił. Został w matrixie a ojciec odłączył go za pomocą krzesła gdy grał w Tibię :D
dodam tez ze nie podobaly mi sie slabe efekty oraz dretwa gra aktorska, zeby fachowo sie wypowiedziec o filmie.
Temat jest w 100% trafny, ale ocena to 10/10. Ale pewnie nikt nie ogarnie o co chodzi :D