Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858736
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

teraz jest na 331 miejscu chyba. wiele to mówi o użytkownikach tego portalu. nie mówię, że to najwspanialszy film w dziejach kinematografii, ale w pierwszej setce powinien
się pojawić bez mrugnięcia okiem.

ocenił(a) film na 1
nib187

A powinien być na 10.000 miejscu.

ocenił(a) film na 10
Tron_filmweb

Już po samym nicku widać, że jesteś głąbem. Jedyna nadzieja dla Ciebie to przeszczep mózgu.

Caine

Już po samym avatarze widać że, jesteś DEBILEM. Gloryfikujesz pamięć o człowieku który był zbrodniarzem. Mózgu nie da się przeszczepić. Głupich nie sieją. Sami się rodzą.

ocenił(a) film na 10
Selene_fw

Nie przesadzaj, Rowan Atkinson to nie zbrodniarz tylko bardzo dobry aktor. A co do tego przeszczepu to musicie poczekać, aż będzie taka możliwość. To jedyna dla was nadzieja.

Caine

Witam Państwa bardzo serdecznie. Chciałabym oświadczyć, iż film "Matrix" jest totalną porażką. Patrząc na niego nie dostrzegłam żadnych pozytywnych rzeczy. Śmiem twierdzić, iż film ten jest prawdopodobnie najgłupszym filmem w historii światowego kina. W pełni zgadzam się z niejakim Panem o zabójczym nicku(Tron_filmweb).
A teraz chciałabym opowiedzieć czym jest SYNDROM GRUPOWEGO MYŚLENIA
Mianowicie jest to termin w psychologii społecznej oznaczający uleganie ograniczającej sugestii i naciskowi grupy, której jest się członkiem. W wyniku narzuconej autocenzury członkowie grupy podlegającej temu zjawisku, zubażają dobrowolnie swoje zdolności intelektualne. Myślenie grupowe prowadzi w skrajnym stadium do zupełnej utraty przez grupę poczucia rzeczywistości, przecenianie własnej siły i możliwości działania. Syndrom ten oznacza również izolację grupy od otoczenia i zamknięcie się grupy we własnym świecie. A więc podsumowując moje wszystkie dotychczasowe słowa chciałabym przekazać, iż większość ludzi nie ma własnego zdania, sugerują się opinią innych aby nie być odrzuconym przez "grupę". LUDZIE OTWÓRZCIE OCZY!
Dziękuję za uwagę, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Selene_fw

Nie ładnie to tak kopiować czyiś postów dziewuszko. Badałaś się psychiatrycznie może? Jeśli nie to proponuję udać się najlepiej do dobrego psychiatry.

Caine

To ty powinieneś udać się do psychiatry. A skoro mieszkasz na Górnym Śląsku w Czerwionce-Leszczyny udaj się do Starostwa Powiatowego Rybnik a następnie kieruj się na północ ulica Gliwicką aż dojdziesz do Państwowego Szpitala dla Psychicznie i Nerwowo Chorych w Rybniku. Tam powinni ci pomóc.

ocenił(a) film na 10
Selene_fw

Jestem ciekaw skąd tak dokładnie znasz tę trasę. Słyszałem kiedyś taką historię, że jakaś wariatka uciekła z tego szpitala, nie cierpiała filmu "Matrix", pisała pierdoły na filmwebie, miała avatar z lafiryndą, która trzymała miecz. Jakoś podejrzanie wszystko wskazuje na to, że to właśnie Ty.

Caine

To była zapewne twoja matka. Uciekła z tego szpitala, nie cierpiała filmu "Matrix", pisała pierdoły na filmwebie, wyglądała jak lafirynda z wałkiem do ciasta w ręku.

ocenił(a) film na 10
Selene_fw

Hahaha, moją matką to ty na pewno nie jesteś lafiryndo z psychiatryka. Idź weź już te psychotropy bo zaczynasz pierdzielić.

Caine

Hołota z Górnego Śląska się wypowiedziała, w całym majestacie swojej kultury czyli zwykłym prymitywizmie. Wkurzające GÓWNO jesteś. Najpierw się spinasz a później walisz sucharami, analfabeto z trzema klasami podstawówki od kilofa i łopaty. Won do kopalni, węgiel fedrować i budować polska gospodarkę. Albo wynocha na jakieś hanysowskie forum filmowe o ile takowe istnieje.

ocenił(a) film na 9
Selene_fw

bez żadnego szacunku widac że mały szczyl !!!

ocenił(a) film na 1
Mateusz5438

GÓWNO musi być dobre! Przecież miliony much nie może się mylić! :)

ocenił(a) film na 9
Tron_filmweb

wiesz co nie wiem czemu ty jesteś tak zacofany jezeli chodzi o kulture wypowiedzi :P
Nie bój się my warszawiaków też nieźle jedziemy :PTylko po prostu wiekszość osób na tym forum jest kulturlna i nie wypowiada się na ten temat...

ocenił(a) film na 1
Mateusz5438

"my warszawiaków też nieźle jedziemy"
-co robicie?
"wiekszość osób na tym forum jest kulturlna"
-jaka jest?

ocenił(a) film na 9
Tron_filmweb

a tak wogóle to ja jestem ze śląska i mieszkam w 25000 tysiecznym mieście i o dziwo nikt nie mów tam po gwarze :p nie znam żadnej osoby która tak mówi tylko osoby z okolic katowic i zakopanego ! Sam nie lubie gwary i uważam ją za nieobrażalnie głupią ale szacunek się każdemu człowiekowi należy!

ocenił(a) film na 1
Mateusz5438

"a tak wogóle to ja jestem ze śląska"
- Śląsk piszemy z dużej litery
"nikt nie mów tam po gwarze"
- ha ha ha cyt."po gwarze", chyba mówi gwarą
"i tylko osoby z okolic katowic i zakopanego !
-nazwy miast piszemy z dużej litery a Zakopanem to nie jest Śląsk tylko Małopolska
" uważam ją za nieobrażalnie głupią"
-za co ją uważasz?

ocenił(a) film na 9
Tron_filmweb

po tym forum już niestety chodza same dzieciary które myślą że jak kogoś obrażą na filmwebie to są koksami ;p powodzenia na przyszłość

ocenił(a) film na 1
Mateusz5438

Hej! Ty "dzieciar" naucz się pisać poprawnie w języku polskim, bo to jest ogólnopolskie forum i nikt was nie rozumie, a tak robisz z siebie "koks" - cokolwiek to znaczy.

ocenił(a) film na 9
Tron_filmweb

odezwał się ten największy! a co nie wiesz co oznacza to słowo roberta burnejki nie oglądasz ;p?

nib187

Matrix, Indiana Jones, Powrót do przyszłości,Terminator,Obcy,Łowca androidów,Robocop i wiele innych powinno mieć ocenę o jakieś 0,5 do 1,0 wyższą bo to co teraz to kpiny są.

ocenił(a) film na 1
He_man_master

Zgadzam się z wszystkimi pozycjami którymi wymieniłeś za wyjątkiem Matrixa. Po co zakładałeś dzisiaj drugie konto?

Tron_filmweb

Jakie drugie konto?

ocenił(a) film na 1
He_man_master

Drugie konto specjalne.