5,8 30 tys. ocen
5,8 10 1 29609
3,3 19 krytyków
Mayday
powrót do forum filmu Mayday

Na Polskiej komedi to ostatnio to śmiałem na ostatniej części Planety Singli aż się sobie dziwiłem unikam Romantycznych Komedii i to
Polskich czy za Oceanem Na Madnay zdecydowałem bo chwalący wpisach ten film przez użytkowników Filmweb oraz nie złej recenzji.
Nie widzialem tej sztuki W Teatrze jak w moim wydaniu w Bagatelii gdzie sztuka króluje juz hooo Nie widziałem dwóch częsci .Silą
tego filmu jak nie którzy tu piszą jest duet Piotr Adamczyk oraz Adam Woronowicz to przychylę że w tym duecie bardziej na Plus
jest Adam Woronowicz .Ja bym tu jeszcze pochwalił rolę Andrzeja Grabowskiego szczerze sceny z jego udziałem wywowały u mnie czasem
największy śmiech .Szczególnie scena jak Grabowski kieruje ruchem i po chwili widzi naszych bohaterów wypowiada słowo Kowalscy I
te słowo pada jeszcze w kosmiczny sposób .No i cala otoczka jak co raz głębiej nasi bohaterowie wchodzą w świat fikcji jaki
tworzą Sama końcówka filmu jak na filmy tego pokroju gdzie przeważnie kończy sie wszystko happy End to tu jakby film urwano w końcu
jest sztuka Manday i Mandady 2 to czemu mamy nie zobaczyć drugiej części filmu .7/10