Ciekawe kogo zagra tym razem: parodię samego siebie, czyli zniewieściałego trenera fitness, czy przerysowanąwersję siebie, czyli napakowanego łobuza? W każdej wersji wypada źle.
Bandziora jak możesz zobaczyć we fragmencie filmu na tej stronie. Nie trawie gościa, ale jak był imbecylem Strachem w Pitbullach to przynajmniej zabawnie bywało.
Gorzej, jak Adamczyka wszędzie daja i to często na główne role. Az sie odechciewa ten film oglądać, bo Adamczyk.
To prawda. I do tego obstawiają go w głównych rolach w komediach romantycznych, a tymczasem nie jest on dla mnie ani zabawny, ani romantyczny, jest dla mnie wręcz aseksualny i całkowicie nieatrakcyjny, taka mimoza, więc nie wiem, jakim cudem eh ma on wzbudzać pożądanie.
widocznie producenci filmów zapomnieli że to ty ustalasz kanon piękna w kraju i to ciebie należy pytać kto jest a kto nie jest atrakcyjny XD
No i dlatego może on Ci się podoba. Ja jako kobieta hetero uważam go za antyseksowne drewno.
A ja jako kobieta uważam, że jest znakomity w wielu bardzo różnych rolach a jako człowiek jest niezwykły. I cóż Ty na to? Jak mnie określisz? Dewiantka, nienormalna? Jak pociągającą się wydajesz szafując takie opinie? Pewnie jesteś paskuda lub glonojadem z Instagrama.
Na szczęście filmów nie tworzy się tylko dla ciebie. Przy tak szerokiej ofercie znajdz inny , z aktorem, który ci odpowiada. W mojej opinii to aktor wszechstronny, wiec pretensje lub wrecz odpychający komentarz jest niezwykle subiektywny i jako taki -mało wiarygodny
Nie rozumiem dlaczego angażują go w jakiekolwiek role. Raz, przełączając kanały w tv i szukając czegoś ciekawego natrafiłem na M jak Miłość z nim i nie zniosłem nawet kilku chwil z jego udziałem. Najgorsze, że on pewnie myśli że jest dobrym aktorem. Tak samo z Karolakiem, Adamczykiem i tymi wszystkimi pseudo aktorami.
Cały ten film to kolejna beznadziejna, coroczna komedia romantyczna z tymi samymi aktorami z powtarzalną historią. Czy ktoś w ogóle lubi takie filmy?
PS. Też uważam, że Adamczyk jest odpychający.
Ja się nie zgadzam. Uważam że Adamczyk jest świetnym aktorem. Grał mega zróżnicowane role (od papieża po Listy do M) i we wszystkich odsłonach się bronił. A Oświęcimski perfekcyjnie pasuje do roli gangstera :D
Odpychający to jest raczej pan Oświecimski, ktoś kto nie ma pojęcia o aktorstwie nie powinien grać w żadnym filmie. Pan T.O. powinien raczej wrócić do siłowni, tam jest jego miejsce.
połowa znanych i lubianych aktorów zagranicznych nie kończyła znanych szkół i są cenieni. Gra role charakterystyczne i gra je bardzo dobrze. Może nieco szacunku dla tych, którzy obsadzają aktorów. Moze ci nie odpowiadać, ale uważam, ze nie znasz się i tyle.
A może to ty się nie znasz, czy naprawdę nie widzisz , że jego role może zagrać każdy dobrze napakowany i znającey sie trochę na sztuce walki gość. Zauważ, że on gra zawsze siebie. Ty też możesz stanąć przed kamerą i zagrać siebie ( od warunkiem, że jest zapotrzebowanie nan taką postać). Pan T.O.jest naturszczykiem i to w bardzo kiepskim wydaniu.
Jako KTOsię wypowiadasz "ekspercie"; są bardzo dobrymi aktorami. Możesz im paznokcie obgryzać. Nie znasz się i oficjalnie dajesz na to dowód.
Wypowiadam się jako ja i mam do tego prawo. Dowiedz się co to kultura, później wypowiadaj się na forum.