4,2 2,6 tys. ocen
4,2 10 1 2636
Mea Culpa
powrót do forum filmu Mea Culpa

Dlaczego tak niska nota? Czy każdy film musi być super hitem? Bo chyba takie są oczekiwania. Film był spoko, taki zwykły. Dobry i tyle. Ale nie jechałbym po nim aż tak bardzo. Naprawdę oglądałem masę gorszych filmów. Jest kilka komentarzy pań, którym się film nie podoba i wcale mnie to nie dziwi, bo film obnaża prawdę, a mianowicie że do łóżka często idzie się nie z fajnym gościem, tylko ze zblazowanym bucem, wbrew wszelkiej logice i rozsądkowi. I tak też było w tym przypadku, gdzie całkiem pokaźna liczba pań dała się nabrać na tego gościa i z nim romansowała - nie wiedzieć czemu. Chyba tylko dlatego, że otaczał wokół siebie nimb tajemniczości, nie musząc nawet starać się wzbudzać sympatii tych kobiet. One go nie lubiły, ale do łóżka z nim szły, bo nie mogły go rozgryźć, a więc je intrygował. Samo życie. Tak samo jak z seksem w celu odegrania się na partnerze za zdradę i to też dobrze tu oddano. I to może niektórych boleć. I tak samo końcówka, ale to już zrozumieją faceci - bo tak to czasem bywa, że możesz wysmarować kogoś farbką, jak to przecież było na tym filmie, a ten ktoś potem nawet nie odbierze telefonu, wywali go i nie będzie chciał z tobą gadać. Dla mnie film był spoko.