PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708554}

Mechanik: Konfrontacja

Mechanic: Resurrection
2016
6,3 46 tys. ocen
6,3 10 1 46127
4,5 15 krytyków
Mechanik: Konfrontacja
powrót do forum filmu Mechanik: Konfrontacja

Analiza struktury nachosów w półmroku sali kinowej była dla mnie bardziej zajmująca niż to co migało na ekranie. Toć, nie na głębokie wrażenia i fundamentalne odkrycia się nastawiałam. Miał być fun i choć odrobina błyskotliwej akcji, a było tylko smutne wrażenie, że znowu ktoś kpi z widza konstruując papkę dla niepełnosprytnych. I to irytujące udźwiękowienie..

ocenił(a) film na 9
MoniaToronto

To po ch.j idziesz na taki film? Chyba tylko po to by potem lać te bzdety tu na forum. W dzisiejszych czasach mozna zobaczyc trailer, zdjecia i opisy filmu zanim sie na niego wybierze. To jest film akcji i akcja jest tam niemal caly czas. Jesli szukasz czegos innego w filmie to ogladaj inne gatunki.

ocenił(a) film na 1
davvid8

Taaaak, akcja jest tam niemal cały czas, tylko jest to akcja mogąca wprawić w zachwyt przedszkolaka, sorry :D

MoniaToronto

Jaki bur. Ocena na 1. To już Smoleńska ma ocenę prawie 2 :) Ocena bez sensu! jak nie lubisz kina akcji to sie siedzi w domu i ogłada Na Wspólnej :)

ocenił(a) film na 1
lacoste26x

Nie martw się kolego (bo jestem pewna żeś jest z tego drugiego gatunku), uczęszczanie na seanse kinowe w żaden sposób nie koliduje mi z śledzeniem TVNowskiego serialu ;] Swobodnie zdążam obczaić i jedno i drugie, obawiam się tylko, że scenarzyści montujący fabułę 'Na Wspólnej' są roztropniejsi i mają więcej polotu niż Ci którzy rozpisali poczynania Bishop'a ;] Nie uwierzę, że ktokolwiek dla kogo kino akcji stanowi fascynujący gatunek powiedziałby z czystym sumieniem, że jest to dobry film. Ocena bez sensu? Kupując bilet otrzymujemy niejako pozwolenie na wyrażenie własnej, nieskrępowanej opinii powórzę więc moją jeszcze raz – 'Mechanik' jest dziecinnie nudny, przewidywalny i bez dopracowanej strony technicznej chociażby! O!