PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708554}

Mechanik: Konfrontacja

Mechanic: Resurrection
2016
6,3 46 tys. ocen
6,3 10 1 46127
4,5 15 krytyków
Mechanik: Konfrontacja
powrót do forum filmu Mechanik: Konfrontacja

Premiera trochę pózno , mam cichą nadzieję że nie będzie to hit.

ocenił(a) film na 7
FRANK_MARTIN_FILMWEB

Znaczy shit :)

użytkownik usunięty
FRANK_MARTIN_FILMWEB

Niestety, jest pierwszy niepokojący sygnał - styczniowa data amerykańskiej premiery. A w styczniu w Ameryce studia zazwyczaj wypuszczają filmy, co do których nie mają nadziei.

ocenił(a) film na 7

Premiera dopiero w sierpniu 2016 , jedynka była w styczniu. Większość filmów które mają premierę latem to shit dla 13 latków z karaoke na końcu (terminator genisys , średni MI5) , tego się obawiam.

użytkownik usunięty
FRANK_MARTIN_FILMWEB

Skoro przenieśli na lato, to dobry sygnał. Bo styczniowa premiera w USA zazwyczaj sugeruje szajs niemal na poziomie "rumuńskich" paździerzy Seagala.

ocenił(a) film na 7

Budżet 40 mln usd , chyba Seagal takich "superprodukcji" od lat nie miał.
Chodzi o to że może być przeciętny , Statham coś ostatnio nie ma zbyt dobrych filmów .
Nowy Bond To byłoby coś , film marzenie .

ocenił(a) film na 6
FRANK_MARTIN_FILMWEB

Też zauważyłem że niemal wszystkie filmy w których gra, ma taki sam charakter, ale to jest jego styl i niech się tego trzyma (sorry ale ja bym go nie widział w romantycznym dramacie/komedii w której NIE gra agenta itp)
To tak jakby Jackie Chan przestał grać w filmach o bijatyce, lub przestał by walczyć.
Jedni grają różne role, drudzy niemal zawsze te same i właśnie Jason w tym wypada dobrze, na razie, bo może skończy jak Seagal (żeby ino się to nie stało) bo jestem jego fanem a pierwsza część Mechanika była jednym z moich ulubionych filmów.

ocenił(a) film na 7
Eskim0s

Nic nie pisałem że wszędzie gra tak samo , to hejterzy tak piszą co jest niezgodne z prawdą. Dla mnie jest the best jeśli chodzi o kino akcji tylko potrzebuje więcej naprawdę dobrych filmów , mechanic wymiata ;)

ocenił(a) film na 6
FRANK_MARTIN_FILMWEB

Ja nie mam nic do tego że gra ,,PRAWIE,, zawsze tą samą postać (różni się imię/nazwisko) no i częściowo zawód (agent,szpieg,zabójca,żołnierz itp) ja lubię tego aktora, jestem jego fanem i niech dalej gra w takich filmach bo w nich pasuje najlepiej, tak jak wcześniej pisałem z Jackie Chanem który nadaję się do filmów z bijatyką/przemieszczaniem się czy użyciem wszystkiego w okół siebie :)

ocenił(a) film na 7
Eskim0s

O Jackie Chan też dobry , jego akcje są nie do przebicia. Chyba rzadko używa dublerów.

ocenił(a) film na 7
Eskim0s

O Jackie Chan też dobry , jego akcje są nie do przebicia. Chyba rzadko używa dublerów.

ocenił(a) film na 7
Eskim0s

A kiedy premiera w Polsce ?