na disneyu wycięte dwie sceny lodzenia? ocenzurowana wersja na streamingu? [zobacz video]
w kinie były dwie dodatkowe sceny - kiedy szef lodzi dla dżimiego a wcześniej jeszcze jak dźimi lodzi dla szefa - obie przed ucinaniem palucha dla dziadka? gdzie zaginęły? co się stało? czy ktoś to jest w stanie wytłumaczyć? cenzura dla polskiego odbiorcy?
film 9/10 :) zlodziłbym szzefowi
Ruwnież pamiętam takie sceny.... homofobiczna cenzura. Żenujące. Podczas tej sceny w kinie każdy sobie lodził nawzajem tak się zaangażowali w seans i poczuli pasję. Nie rozumiem tego editu.
Gimnazja nawet szkołami nie były
(gdzie szkoły same w sobie, to systemowe wylęgarnie ),
to zbiorowiska idiotów poniżej poziomu społecznego plebsu.
Aż miło było jak czytałem Twój komentarz! Systemowe obozy, z których mają wyjść posłuszni niewolnicy.
Również kojarzę, że były jeszcze dodatkowe sceny?? Ja oglądałem film w niemieckim kinie, potem odpaliłem sobie z disney+ i jakby czegoś mi właśnie brakowało :/ Dziwne że polskiemu widzowi cenzurują ale rozumiem, że u nas mogłoby się coś takiego nie spodobać.
+1 też oglądałem za granicą (w Holandii) i wydawał mi się jakiś dłuższy niż wersja ze streamingu? Widać że wątek homoseksualny nie jest dobrze odbierany w kraju :/ Szkoda, w końcu mimo że sam tego do końca nie popieram, to jednak była to wizja autorska.
Szkoda. Z drugiej strony, dla fanów tych wątków w Monako wypuszczono wersję z dodatkowymi scenami ;) Trójkąt informatyków biznesmenów?? Zaraz po tym jak wyszły ich oszóstwa (dla odstresowania) Tylko 10 kopi wypuszczono jednak więc ciężko może być znaleźć w internecie
Tak potwierdzam sceny zostały usunięte niestety dla polskich widzów disney + bo byłem na planie filmowym i szef lodził mi a ja jemu (naprawdę) i wszystko zostało nagrane a na premierze to w ogóle jak usiadł obok mnie to też szybko nie oglądaniem się zajmowaliśmy ;)
Właśnie też byłem na premierze w Londynie i nagle Ralph Fiennes gdzieś zniknął mniej więcej w połowie? Co się tam działo?? Powagi trochę ludzie...
Obejrzałem właśnie na Disneyu (widziałem też wersję kinową) i szczerze mówiąc nie wiem dlaczego wycięli te sceny, niby wiadomo było co się dzieje ale dosłownie nic nie pokazali. Niepotrzebne
I coś się zmieniło w przekazie tego filmu? Nie, to znaczy, że sceny były zbędne.
Nie, ale jestem wielkim fanem lokalnych konstrukcji gramatycznych, szczególnie tych ze szkolnej 17
Może ktoś w końcu powiedzieć w normalny sposób co tam zostało wyciete i kiedy były te wycięte sceny? Interesuje mnie ten film więc proszę o poważną odpowiedź. Będę wdzięczny.