Najpiękniejszy film dokumentalny jaki widziałem! ! ! Świetnie zrealizowany, z humorkiem, na końcu nawet łezka w oku się zakręciła.. Tych co nienawidzą metal i uważają to za dzieło szatana ten film może nawet niektórych oświecić^^ Jestem pod mega wrażeniem po obejrzeniu tego arcydzieła:))) Reżyser wykonał kawał świetnej roboty!!! Polecam "dokładne" wsłuchanie się w wywiad z Lemmy'm - <lol2> słyszycie tą jego dykcje??? :D Ja pierdolę, przecież ja bym za cholerę tej gatki nie zrozumiał :D Ale i tak go kocham:P I rozbawili mnie też (do łez) goście z Mayhem:
"Jesteśmy najlepsi na świecie! Do kogoś to nie dociera? Jebać ich! " <lol2>
No i rozbawił mnie też kolo z tego norweskiego black metalu (z dala od tego, łee)i jego bardzo dwie wyczerpujące odpowiedzi:
1. "Satan"
2. "Freedom"
Pierwsze pytanie nie pamiętam czego dotyczyło, ale na pewno jego odp. do niego nie nawiązuje<lol2> , zaś w drugim pytaniu reżyser zapytał się (nawiązał do odp. na pierwsze) "co daje ci szatan?" - <lol2>
Chyba nie znajdzie się żadna osoba na tym forum (nie liczę tych którzy nie rozumieją i nie słuchają metalu:P ) która da notę niższą niż 10???
Ja daje 11/10 ! ! ! Pozdro dla wszystkich metali, rock-manów i old-schooli:));*
Ave! ]:->
Nie ma co sie czepiać odrobina autokreacji jeszcze nikomu nie zaszkodziła ;-) a muzyke robi świetną, wiec mu wybaczam.
Wolę te jego "mizantropijne" pozy niż tapiry i inne power-heavy metalowe patataje a la iron maiden ( z dala od tego, łee)
Film właśnie kupiłem na wyprzedaży w media markt za 15 zeta i zabieram sie do oglądania :-D
..:: black metal forever ::..
Ciekawy film.Bez większej egzaltacji poprostu ciekawy. Realizacja bez zarzutów. Jezeli chodzi o tresc hmmm cóż jedynymi rozsadnymi kolesiami wydali mi sie Bruce Dickinson i Alice Cooper. Reszta to banda oszołomów przeciętni muzycy ktorzy nie maja do powiedzenia nic (nie zakładam ze tacy sa na codzien ale tak sie zaprezentowali). Daje 7 na 10 oczekiwalem filmu o muzyce metalowej a nie dziwacznych ideologiach i metalowych ekstremistach.