PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678631}
7,3 9,6 tys. ocen
7,3 10 1 9635
6,0 5 krytyków
Metallica: Through the Never
powrót do forum filmu Metallica: Through the Never

Jeśli był ktoś w Cinema lub Multikinie to proszę o sprawozdanie. Czy dźwięk wystarczająco
głośnym czy taki porównywalny do zwykłych filmów, ponieważ bardzo lubię mocniejsze brzmienia,
a tym bardziej koncerty przeżywać przy większym ,,volume". Do tego czy dźwięk był ok czy tylko
bass na pełny regulator i wokalu w ogóle nie słychać. Proszę o wasze opinie na temat samego
dźwięku, a także na temat 3D, czy warto zobaczyć czy darować sobie i iść na zwykłą wersję.

ode5

Byłem wczoraj w IMAX w Katowicach i naprawdę warto. Dźwięk dokładnie taki jaki powinien być. Idealnie było słychać wszystkie partie, żadna nie zagłuszała innej. A co do obrazu 3D to bez problemu możesz sprawdzić stan uzębienia każdego członka kapeli po kolei. Mimo że nie przepadam za 3D i większość filmów oglądam w 2D to w przypadku TTN warto wybrać się do IMAX. W Katowicach nie włączyli świateł przy scenie końcowej co zdarzało się w innych kinach więc tu też na plus. Wybierz IMAX - żadne inne kino nie odda TTN tak dobrze bo po prostu nie mają takiej możliwości. Ogromny ekran, świetny obraz i dźwięk. Polecam

Oisin

Dokładnie! Chciałem tylko potwierdzić to co pisze Oisin :)

Też byłem w IMAX w Katowicach, ale dziś. Właśnie wróciłem. Dźwięk rewelacyjny, obraz również. No i faktycznie włączyli światła dopiero po scenie końcowej, więc nie zepsuli klimatu :)
To jest coś więcej niż koncert........ Nie czujesz się fanem, ale jakby członkiem zespołu. Jesteś na scenie wraz z nimi i żyjesz tym, oj tak! :)

Niesamowite, wspaniałe udokumentowanie zespołu na scenie z wszystkimi możliwymi efektami :D