PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678631}
7,3 9,6 tys. ocen
7,3 10 1 9635
6,0 5 krytyków
Metallica: Through the Never
powrót do forum filmu Metallica: Through the Never

Koncercik :)

ocenił(a) film na 10

Szłam na seans bez żadnych większych wymagań, wyszłam z kina usatysfakcjonowana w 100%. Byłam na koncercie Metalliki za 27 zeta :). Wątek z młodym bohaterem wpisany w muzykę zespołu, jeśli ktoś oczekuje zbyt wiele od fabuły, może się rozczarować. Dźwięk, obraz, efekty są świetne. Widziałam ich koncert na żywo parę lat temu, ale mam wrażenie, że bardziej przeżyłam wczorajszy seans...Pierwsze dźwięki znanych kawałków wyrywają z butów, chce się wstać, śpiewać. No jest moc po prostu. Co istotne, i pewnie dobrze przemyślane przez twórców produkcji, słyszymy w zasadzie same stare kawałki Metalliki, to musiało po prostu zażreć.

ocenił(a) film na 10
ewelina7777

Podpisuję się pod tym w stu procentach. Podczas seansu nie da się usiedzieć, oż chce się wstać, skakać, wydrzeć parę razy i śpiewać razem z nimi. Momenty z elektrycznym krzesłem, rozpadającą się "Lady Justice" lub wyłaniającymi się krzyżami - mistrzostwo. Fabuła moim zdaniem wręcz zbędna, ale rozumiem, że miał to być film ,a nie zwykły koncert puszczony w kinie. Chociaż jak dla mnie mogli zrezygnować całkowicie z fabuły i dodać kilka kawałków w zamian xD. Czasami się wkurzałem na ujęcia, bo Hammett grał solówkę z "One" i w tym czasie nie został pokazany ani razu. Ale ostatecznie wrażenie z pobytu w kinie jest mega. Uczucie, jakby cała publika była wokół Ciebie, czujesz Metallikę na maxa!