Dałem 1, obejrzeć można ale to nie jest film, raczej koncert z elementami filmu. W kategorii filmu niestety dostaje zasłużoną najniższą możliwą ocenę.
Zgadzam się, iż nikt poza zagorzałym fanem tego zespołu, nie znajdzie nic ciekawego.
a czego sie spodziewaliscie ? rozpierduchy jak w niezniszczalnych czy fabuły jak we władcy pierścieni przeciez wiadomo było dużo przed premierą jaki to będzie film
Po prostu spodziewaliśmy się FABUŁY tak fabula to idealne słowo na określenie tego czego temu filmowi brakuje.
twoje zdjęcie mówi mi, że kłamiesz. szukasz wypucowanych schematów i przeciętności, oczywistym jest, że tego rodzaju film nie będzie miał fabuły. wracaj do kopania piłki.
trzeba pogodzić się z faktem, że od jakiegoś czasu filmweb nie traktuje jedynie o filmach. ciekawym zagraniem było dodanie gier wideo, ale muzyków trudno ocenić na podstawie ich eksperymentalnych projektów bo w zawodzie swym są już zupełnie wypaleni.
Dlatego tak jak napisałem w kategorii koncert jest to fajne dzieło, w kategorii film oceniam to na 1/10
według mnie to mieszanka filmu z muzyką, tak zwany musical filmowy. z reguły dane dzieło powinno się oceniać po zawartości a nie okładce. Jak w Twoim przypadku danie 10 gwiazdek programowi popularnonaukowemu z tym myśleniem jest nieporozumieniem. "szkoła przetrwania" to nie film; a czy dany film musi posiadać słownikową fabułę to już kwestia twórcy. wiele jest filmów kręconych bez sensu, bez scenariusza. to przeważnie kicz, ale są i przypadki udane, czysto improwizowane.
i jak wspomniałem wcześniej, tak samo z grami - powinieneś wszystkie od góry do dołu ocenić na 1- gra to nie film.
Trochę dziwnym schematem się kierujesz, no ale cóż, ludzie są różni. :D