PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191317}

Mgła

The Fog
2005
5,0 25 tys. ocen
5,0 10 1 24788
3,0 9 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Kicha roku!!

użytkownik usunięty

dajcie mi maszynke do robienia dymu i komputer z programem graficznym i budżet 10 dolarów a wam zrobi lepszy film niż ten.... tyle powiem

ocenił(a) film na 9

sam jestes kicha, to zapierd.. do hollywood :) geniuszu.

ocenił(a) film na 1
nureQ

On to powiedział z przymrużeniem oka, w miarę na poziomie naśmiewając się ze scenarzysty i twórców efektów specjalnych oraz aktorów, a ty od razu z takimi tekstami wyjeżdżasz. Opanuj się, człowieku!

Shiloh

Heh, 10 razy lepszy niż Widmo (Shutter), to dopiero porażka...szczególnie z kretyńskim zakończeniem, gdzie jak się okazuje przyczyną bólu karku głównego bohatera jest siedzący "na barana" duch...boshe...

ocenił(a) film na 1
nureQ

A ty geniuszu obejrzyj oryginalną Mgłę Carpentera -wtedy zobaczysz co to prawdziwy horror, na którym ogrania cię lęk, a nie takie popluczyny jak ta nowa Mgła.

"przyczyną bólu karku głównego bohatera jest siedzący "na barana" duch"

Gratuluje zrozumienia filmu

disposable

Na "The Shutter" nie pozwolę złego słowa powiedzieć. Mi sięten film baaardzo podobał. Potwierdza tylko fakt, że w dzisiejszych czasach, jeśłi dobry, inteligenty horror, to raczej musi być z dalekiego wschodu.
A kolega faktycznie ma problem z głębszym zrozumieniem tematyki. Żeby to streścić do bólu karku...Kałużyński by Cię zmasakrował.

HiRosH

O czym tu wogóle rozmawiać? "Mgłę" zestawiać z "The Shutter"? Tajlandzka produkcja miażdży pod każdym względem ten pseudohorror... Dla mnie "The Shutter" jest wysoko w czubie jeśli chodzi o horrory. Ten remake "Mgły" to totalna porażka :/ Ani strachu, ani elementów zaskoczenia ani kurde nawet porządnej mgły :) ehh 1,5h w plecy...

ocenił(a) film na 7

skoro kicha to czemu dałeś az 6 na 10 :)