PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191317}

Mgła

The Fog
2005
5,0 25 tys. ocen
5,0 10 1 24788
3,0 9 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Kiepska gra aktorów, nierówne efekty specjalne, muzyka również słabsza, historia nieciekawa, nie mówiąc już o głupiej według mnie, mało oryginalnej końcówki. Ale z braku laku, oglądać się da.

Ocena: 4/10

ocenił(a) film na 4
Kuros

Zgadzam się z Tobą, że film jest średniakiem. Tego typu horrorów są setki. Oglądać się da, owszem, ale jeśli ktoś ma wybór i dużą porcję filmów - Mgłę niech sobie odpuści. Jeśli jednak w danym momencie nie dysponujesz innymi filmami - zaopatrz się w piwo, popcorn a przed seansem koniecznie wypij mocną kawę.
Oceniam tak samo 4/10.

stasiuvino

Ja pamiętam, że nawet nie wytrwałam do końca. Słaby film, zupełnie niczym nie zachwyca. 2/10

Kuros

książka 247543765 razy lepsza. to coś co wychodziło z mgły było raczej śmieszne niż straszne. no, ale można obejrzeć, chociażby dla porównania z innymi filmami ^^

użytkownik usunięty
fghfghfghf

jest książka? A możesz mi powiedzieć kim tak właściwie byłą Elizebeth dla tych duchów? Bo wydaje mi się, ze reinkarnacją tej Elizabeth, która zginęła na statku, ale pewna nie jestem.

ocenił(a) film na 4
Kuros

No niestety, ale muszę przyznać Ci rację. Gdyby to chociaż był pomysł autorów - ale nie. Nie ma tu nic nowego, a na dodatek wieje plastikiem na km. Tona mejkapu i te wymuskane koszuleczki, blee...