PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10015063}

Miłość dla dorosłych

Kærlighed for voksne
2022
6,4 14 tys. ocen
6,4 10 1 14035
Miłość dla dorosłych
powrót do forum filmu Miłość dla dorosłych

Widzę, że na cztery komentarze aż trzy w podobnym stylu zachwalają produkcję. Ile wam za to płacą? Prawda jest taka, że scenariusz pisał chyba gimnazjalista, a aktorzy są z łapanki. Nic tam się nie trzyma kupy, a fabułę popychają absurdalne zbiegi okoliczności. Policja to przebierańcy, bo mają wszystko na tacy, a nie robią z tym nic. Bohaterowie działają nielogicznie, są psychologicznie niewiarygodni (zwłaszcza mąż) i popełniają mnóstwo błędów - no ale na szczęście policja jest przecież ślepa i głucha.
Film nie nadaje się nawet na nudny wieczór, bo swoją durnotą podnosi ciśnienie.

ocenił(a) film na 9
caramilla

Raczej ciebie można zapytać kto ci płaci za te brednie, po prostu żenujące. Aktorzy z łapanki... taaaa Sonja Richter to jedna z najlepszych duńskich aktorek, tu szczególnie pokazała klasę

ocenił(a) film na 7
caramilla

Przesadzasz. Mi się film bardzo podobał. Bardziej po opisie Twoim wydaje mi się ze jesteś sfrustrowany zakończeniem i to twoja zemsta ponieważ zbyt duzo emocji w twoim tekście.

caramilla

Zgodzę się z Twoją opinią. Jak kocham skandynawskie produkcje, tak ten był zwyczajnie kiepski, rodem z 'hollywood'. Gra aktorska na niskim poziomie, scenariusz co chwilę 'rozpadał' się, by w końcówce go 'posklejać'. Scena z zapałkami bardzo mnie rozbawiła. Dwie ostatnie, odpalił je jednocześnie, stanął dumny na wprost policjanta i...czekałem kiedy wiatr zdmuchnie XD...o litości! Ale nie powiem, obejrzałem z przyjemnością, dlatego mocna 3.

ocenił(a) film na 6
gregorhspeed

Obejrzałeś z przyjemnością ,ale był kiepski ? Jak cos oglądam z przyjemnoscia to juz jaki by nie byl , to daje chociaz tę wyjsciową ocenę czyli 5 . W koncu po to sie chyba oglada filmy ,zeby było przyjemnie ? Jak moze byc kiepski i obejrzec cos z przyjemnościa ,przeciez to sie wyklucza
Scena z zapłakami , tez bym tak zrobil , jak wieje wiatr , to wieksza szansa ,ze dwie zapalki utrzymają ogień niz jedna , nie wiem co w tym smiesznego ?

ocenił(a) film na 6
caramilla

Ja np. dostałem 2 tony węgla i abonament na ruski gaz na pół roku. Także się opłacało, a dałem tylko 6 gwiazdek. Pomysł ile byś dostał gdybyś dał 8 czy 9. Ale cóż... Nie chcesz zarobić , Twoja spraw... tzn. strata.

ocenił(a) film na 10
caramilla

To przez takie osoby jak ty średnia filmu nie odpowiada realiom. Świetny film, najlepszy jaki oglądałem, nie dajcie się zmanipulować osobom, którzy próbują na siłę doszukać się czegoś, czego nie ma.

caramilla

skrzypaczka puściła grę z płyty i w tym czasie zdążyła przejechać z miasta na klif zabić, wrócić i nikt się nie zorientował? gdzie znajdował się domek zabitej kochanki zaraz obok miejsca gdzie palili ognisko - dziwny przypadek.