PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228143}

Miłość i inne nieszczęścia

Love and Other Disasters
2006
6,4 34 tys. ocen
6,4 10 1 34282
5,7 3 krytyków
Miłość i inne nieszczęścia
powrót do forum filmu Miłość i inne nieszczęścia

Piszcie tutaj najlepsze teksty z filmu...mój ulubiony to ,gdy przyjaciel Jacks próbuje pocałować tego fotografa a ten do niego: Coś nie halo?

film_fan

tzn. kiedy peter próbuje pocałować paolo :D

ocenił(a) film na 8
film_fan

na poczatku filmu jakos: "po 3 latach (czegos tam), mam wrazenie ze nadal traktujesz mnie jak szybki numerek"
albo fajne bylo jak paulo probowal pocalowac jacks , a ona w tedy wybuchnela smiechem..... jeny jaki przpal ; p

ocenił(a) film na 5
blond

Mnie się podobała mina Paolo, gdy Jacks zamówiła mu striptiz <lol>

Tosia_5

mnie sie podobało jeszce jak Jacks mówi do Petera..że może kiedys obudzi się zakochana z bólem brzycha mdłościami itd..a Peter jest an to ze to nie jest miłość ..to grypa :P

nie pamietam dokladnie tego tekstu ale mniejsza...a wam co sie podobalo??D:

Tosia_5

mnie sie podobało jeszce jak Jacks mówi do Petera..że może kiedys obudzi się zakochana z bólem brzycha mdłościami itd..a Peter jest an to ze to nie jest miłość ..to grypa :P

film_fan

wybaczcie za tą podwójną odpowiedz:P tak mi sie wcisneło:P

Tosia_5

film_fan

Moje koleżanki płakałały ze śmiechu jak psycholog rozmawiająca z Peterem, porównywała zakochanie do.. pierdnięcia. 'Najpierw takie nieśmiałe: czy to Ty pięrdnołeś?" "miesiąc gazowy" itd.. A mnie śmieszyło jak Paolo chciał pocałować Jacks a ona się śmiała xD I mówi: ale się nawaliłeś! (czy coś w tym stylu) :)

ocenił(a) film na 9
ladydiamond_2

Dokładnie nie wiem jak to szło ale to było coś w stylu:

-NO bo kto może szczerze powiedzieć " zawsze będę Cię kochać" ( "I will always love you")

-Whitney Houston

-Tak ale tylko na prochach <lol2>

-Może też kiedyś to poczuje..no wiesz mdłości, zawroty głowy i gorączę

- To nie miłość Jacks, to grypa <lol>

PATTKA

lol no właśnie

u mnie mało osób się z tego na sali śmiało ...;)))

debeściarskie

film_fan

-Freedom, przynieś mi kieliszek szampana
-Czy ja wyglądam jak niewolnik ?