Miłość i inne używki

Love & Other Drugs
2010
6,8 132 tys. ocen
6,8 10 1 132455
5,6 25 krytyków
Miłość i inne używki
powrót do forum filmu Miłość i inne używki

Film mnie pozytywnie zaskoczył. Nie jest to kolejna typowa tandetna komedia romantyczna. Anne Hathaway gra świetną rolę i kolejny raz czaruje swą zdecydowanie ponadprzeciętną urodą ;) Polecam

ocenił(a) film na 4
mgrzelak22

wlasnie ze kompletna tandeta moim zdaniem, nic nowego on jakis playboy a ona biedna i poszkodowana chociaz tak naprawde parkinsona u niej widac nie było , była wkurzajaca bo bardzo zarozumiala i wszystkwiedzaca wielce pokrzywdzona przez los bo rece jej troszeczke drgaly. najbardziej w tym filmie podobały mi sie jej oczy.

ocenił(a) film na 6
ymajunia

Film nie powala, ale nie żałuję, że wydałam trochę kasy na bilet, jest kilka fajnych akcji i wszystko, ogólnie jest ok ;)

ymajunia

Faktycznie Parkinson to nie jest pokrzywdzenie przez los, a dar od losu ;P Gratuluję toku myślenia ymajunia.

mgrzelak22

mnie się nie podobał, w sumie mam wrażenie zmarnowanego czasu- główna zasługa w tym Gyllenhaala bo zagrał bardzo przeciętnie....

ocenił(a) film na 6
mimcia_1989

Gyllenhaal rozczarowuje niestety...

ocenił(a) film na 3
serg

jak dla mnie słaby ten film... Nie widzę tutaj żadnego romantyzmu... Ona się puszcza, on wali co popadnie... i nagle WIELKA MIŁOŚĆ... Mnie to nie przekonuje