Nie zapominajcie o tym, że większość filmów tego typu będzie dla Was nudna i banalna.
Aczkolwiek mi się bardzo podobał. Pokazał, że nie tylko to, co na zewnątrz jest ważne w człowieku. Polecam!
Once... Południe-północ... Wszystko za życie... Dom nad jeziorem... to tylko przykładowe pozycje w moich ulubionych dramat/romans (-:
Właśnie obejrzane... jak dla mnie dobry film... 7/10 za dobrą grę Anne.. film traci przez Jake'a (-:
Film pyszny, ze względu na Jake'a
:*
Ale nie wierzę, że zostałby z nią... Może przez jakiś czas.
I tylko, niestety, tyle...
dokładnie, to kompletnie niewiarygodne aby taki typ poświęcił się dla kobiety, zupełnie nie uwierzyłam w jego wielką przemianę, niestety :/
To prawda, ta jego niezwykła przemiana wydawała się być mocno na wyrost. O czym mogło świadczyć jego zawahanie, gdy [SPOILER] słuchał o historii parkinsona w przypadku zony mężczyzny na spotkaniu w san francisco.
Niemniej jednak film mi się bardzo podobał i wzruszyłam się, zwłaszcza podczas rozmowy przy autobusie :)
Wg. mnie film wcale nie był nudny, no może poza smętną koncówką, ale przecież musiał się zakończyć happy-endem ;)
Drogie kobiety! Nie zapominajcie o tym, że bardzo fajna relacja z facetem może się zacząć od seksu na pierwszym spotkaniu! :)
A mnie się film podobał, chyba jak większość takich, dziwny jestem i tyle. Ale to co mówi w końcówce to prawda, są tysiące osób które nas nie wzruszają ale jak spotkamy tą jedną wszystko się zmienia. 8/10 chyba wystarczy