W takim razie postaram cię wytłumaczyć , dlaczego biorą ją jeszcze do filmów.
Uwaga... Otóż nie wszyscy uważają, że jest okropną aktorką.
I już. Mam nadzieję, że wszystko jasne.
niby czemu musi? to Twoja opinia, ja na przykład uwielbiam ja za ciepło, jakie wnosi do każdej z ról, które gra
Nie uzasadniłeś swojej wypowiedzi, a ja wręcz nie cierpię, gdy ktoś oskarża, a nie ma dowodów.
ok, jeżeli chcecie uzasadnienia - proszę. więc tak : po pierwsze, zazwyczaj biorą ją do ról, w których po prostu ona źle wypada, np. teraz ma zagrać w batmanie, ja sądzę, że to w ogóle do niej nie pasuje, ona nie jest seksowna, albo np. Alicja w krainie czarów... no proszę was, tak źle to chyba nikt jeszcze nie zagrał. po drugie: mam tak, że oceniam ludzi po ich twarzy... jak ktoś ma nieprzyjemną twarz, to ich nie lubię, ona tak właśnie ma... po trzecie : jej uśmiech. błe.
tyle, dziękuję za uwagę.
Oczywiście, ocena nie może być inna niż subiektywna więc nie ma się co czepiać ;) Nie widziałąm jej w roli kobiety kota, ale również uważam, że nie pasuje do tej roli. A w tym filmie mi się bardo podobała
a ja uważam , że ma bardzo ładny uśmiech właśnie. Taki bardzo energetyczny i zarażający :)
To jedna z moich ulubionych aktorek, obejrzyj ją sobie w "Zakochanej Jane" u boku Jamesa McAvoya to ci mina zrzednie, jest tam świetna. Jestem ciekawa jak ty byś zagrała którąkolwiek z jej ról. Ośmieszasz się pisząc, że jej nienawidzisz, bo nawet jej nie znasz, więc nie oceniaj. Ja natomiast podziwiam jej talent aktorski, który ma. Będziesz ją musiała jeszcze długo ścierpieć, bo nie wygląda na to, aby miała zakończyć karierę albo traciła fanów. Jestem pewna, że w głębi duszy zalazła ci czymś za skórę, ale to już nie mój interes, ja wyraziłam swoją opinię. Dziękuję xd
Mi się bardzo podobała Jej rola w "Alicji w Krainie Czarów"- zagrała REWELACYJNIE:)
to proponuje żebyś teraz batmana obejrzał i przekonał się że zagrała fantastycznie,a do tego jest bardzo seksowna :) pozdro.
Twoja krytyka jest na tak wysokim poziomie, że aż się prosi ją zignorować, no ale z drugiej strony kusi...:)
Współczuję Ci jeśli masz nieprzyjemną twarz. Współczuję ludziom, którzy Cię otaczają, ale matka natura nie obdarzyła ich twarzami modelek i modeli. Idąc za Twoją filozofią lepiej lubić pustych i prymitywnych bogaczy, których stać na operację plastyczną, niż dobrych ludzi z naturalnym wyglądem. I dodaj jeszcze: co to znaczy "nieprzyjemna"? Masz jakąś skalę czy kryteria oceny? Dla mnie twarz ocenianej aktorki jest bardzo sympatyczna, ostatnio czarowała mnie w Batmanie świetną grą i godnym pozazdroszczenia seksapilem, a wczoraj obejrzałam komentowany film. Musiałam zobaczyć kim jest ta Pani. Jeśli uważasz, że źle gra, to może wskaż elementy, w których zepsuła swoją rolę.
A skoro uważasz, że obsadzają ją w rolach, które do niej nie pasują to uzasadnij. Ja tez potrafię powiedzieć, że elektrownie atomowe są złem wcielonym, ale kto mi uwierzy, jeśli nie potrafię tego uzasadnić?
to są argumenty ? żałosne. -.-" chyba, że czegoś nie zrozumiałam. uważasz Anne Hathaway za złą aktorkę, bo nie podoba Ci się jak zagrała w Alicji w Krainie Czarów, uważasz ją za mało seksowną, nie podoba Ci się jej uśmiech, a w dodatku twierdzisz, że ma nieprzyjemną twarz ? raaany, na jakim ja świecie żyje... jasne, oceniaj aktorkę po obejrzeniu jej w jednym filmie. dla Ciebie seksowna kobieta to - jak mnieman - wypchana silikonem laleczka odsłaniająca stanowczo za dużo w kusych sukienkach i z pełną tapetą na twarzy 24 h ? nie no, dobra. w sumie to masz rację. Anne Hathaway nie jest seksowna, tylko piękna.
raaany... idiots. idiots everywhere
aha, a tak swoją drogą, jak możesz jej nienawidzić ? oprócz tych rzeczy które wymieniłaś/eś ... zabiła Ci kota czy jak ? nie masz podstaw żeby jej nienawidzić. a zresztą...
to dziwne. zwykle ma się prawdziwe powody, dla których nienawidzi się ludzi. "ma zagrać w batmanie". Rozumiem, że Twoje zdanie było takie już zanim obejrzałeś ten film... To dość słabe, krytykować zanim zobaczy się efekty.... Obecnie jest na 3 miejscu Top Aktorek i uważam, że zasłużenie - obejrzyj "Les Miserables" i "One Day". W Alicji, to było rola pół komediowa - wiecznie "naćpana" królowa. Nie wiem, co Ci się nie podobało, ale sorry, bo na pewno jesteś znawcą kina... Co więcej- jest to aktorka śpiewająca. 3 oktawy to nie jakiś tam głosik. "Nieprzyjemna twarz"? WTF? nie ma się do czego przyczepić. jasne, ma się swoje typy, i rozumiem, żeby on była chociaż trochę brzydka.... przecież ona jest śliczna i urocza... Uśmiech ma urzekający...
Cóż, krytyka poniżej jakiekolwiek poziomu. Po co prowokujesz ludzi? Jak jej nie lubisz to po co ogłaszasz to całemu światu? Zachowaj to dla siebie. I może następnym razem, zanim zdecydujesz się na wygłoszenie takiej opinii, obejrzyj jakiś film, a nie zdjęcie.... Dziękuję.
Dzięki a niezwykle uzasadnioną krytykę i umieszczenie tego tematu pod filmem zamiast na stronie o aktorce. Należą ci się brawa.
Okropna aktorka?? Jest piękna, błyskotliwa, inteligentna, proponuję obejrzeć Zakochaną Jane lub Jeden dzień bo wg te filmy całkowicie należą do niej
gdyż.... Kristen Stewart zajęta jest Robertem Pattinsonem, a Miley Cyrus ma zajęty grafik do 2013. smuteczek :(.
podniecacie sie trolem internetowych, zarejestrowal sie po to aby wylac wiadro pomyj na ta aktorke i tyle go widzieli... przeciez wszyscy wiedza, ze nie nalezy karmic trola ;)
Normalnie jak w zoo...
Dziewczyna wyraziła swoją opinię, napisała co jej się nie podoba (bo od tego jest forum), a wy od razu ją atakujecie. Ukrzyżujcie ją jeszcze, albo na stosie spalcie, bo napisała co myśli. Jesteście żałośni ^.^
A co do Hathaway - też jej nie lubię. Sztywno gra, za piękna też nie jest i faktycznie niektóre role do niej po prostu nie pasują. Nie twierdzę, że jest złą aktorką, bo są inne totalne beztalencia, ale najlepszą też nie jest. Nie lubie jej oglądać. Tak więc olutek96 - podzielam Twoje zdanie :)
ona w co drugiej scenie gryzie sobie dolną wargę, i ten jej szeroki uśmieszek, jest strasznie
irytująca
Ja ją lubię, ale rzeczywiście, patrząc na jej uśmiech - w "Alicji ..." powinna zagrać kota z Chesire :P
Nie zgadzam się ! jakby była taką marną aktorką , to by jej nie brali tak do filmów . A nie jest marną bo ją właśnie biorą do wielu , najlepsza jej rola to w Alicji <3