Miłość i inne używki

Love & Other Drugs
2010
6,8 132 tys. ocen
6,8 10 1 132455
5,6 25 krytyków
Miłość i inne używki
powrót do forum filmu Miłość i inne używki

Walentynki, dla niektórych święto ważne, a dla niektórych dzień jak co dzień. Jak je spędzić...
hmmm.... nie mając drugiej połówki, można spędzić ten dzień w kinie, oglądając komedię
romantyczną, albo zostać w domu i coś wypożyczyć. Obejrzałam "Miłość i inne używki", film
niby na walentynki, a jednak ma w sobie coś z dramatu. W rolach głównych jedni z moich
ulubionych aktorów: Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway. Gdy zaczęłam oglądać znudziły mnie
trochę sceny łóżkowe, jak na mój gust było ich za dużo, potem film się rozkręcił, a pod
koniec chwycił mnie za serce. Uważam, że film jest naprawdę dobrze zagrany i godny
polecenia. A z ciekawości jakie są wasze ulubione, godne polecenia filmy na 14 lutego-
Walentynki?

ocenił(a) film na 9
Valentina1

z nowszych polecam "och życie " , " tak to się teraz robi", "listy do Julii"albo jak byś chciała coś głębszego to ostatnio widziałam film" źródło" też dramat o miłości jak jesteś wrażliwa to łzy gwarantowane. Z takich komedii romantycznych nieskomplikowanych i przyjemnych do moich ulubionych zaliczam "zakochana złośnica", " miłość i inne nieszczęścia", " ps. kocham cię" , " jak w niebie ", książę i ja ( 1 cz.).... i tak dalej mogła bym wymieniać jest tego trochę:)

ocenił(a) film na 7
madziamisio3

"Och, życie", "Listy do Julii" i jeszcze 4 pozycje z Twoich propozycji widziałam;D świetne filmy;) Jak ktoś nie widział to polecam. Co do Jak to się teraz robi" to chyba muszę obejrzeć;0 Dzięki za propozycje, czekam na inne;)

ocenił(a) film na 10
Valentina1

Tez ogladalam "Miłość i inne używki"..po co ogladac samemu na walentynki...nie lepiej sie uchlac...

ocenił(a) film na 7
wiesiakizi1

lubię to

ocenił(a) film na 1
Valentina1

bardzo fajny jest film francuski nie mow nikomu

meg_82

Bardzo fajny, bo oparty na powieści Cobena, wiec nie było innego wyjścia ;) Cała jego Twórczość.... aach - jestem ostatnio pod jej wrażeniem :)

ocenił(a) film na 8
Valentina1

zdecydowanie "500 dni miłości" : )
a na Miłość i inne używki bawiłem sie zaskakująco dobrze : ) Polecam!

ocenił(a) film na 7
sangreal

Film "500 dni miłość' to naprawdę świetny film, ma genialna fabułę, a rola jaka zagrał Joseph Gordon-Levitt wypadła fantastycznie. Uważam, że jest to jeden z najlepszych aktorów młodego pokolenia. Co do "Miłości i innych..." to też uważam, że jest dobry, choć bywają lepsze komedia.

Valentina1

Dwa słowa w odpowiedzi na Twoje pytanie...
"ZMIERZCH TRYLOGIA"
To zadowoli każdego,ale też trzeba pomyśleć na tym.Jeśli ktoś uważa,że to jest zły pomysł, to chyba nie używa całej części mózgu odpowiedzialnej za gust...ale pamiętaj...tylko dzisiaj, na walentynki.
Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 7
Grzesiek_filmweb

Wiem, wiem trylogia "Zmierzchu" jest fantastyczna. Choć uważam, że warto najpierw przeczytać książkę. Dzięki za propozycję, choć narzazie z waszych propozycji większość widziałam;)

ocenił(a) film na 9
Valentina1

a widziałaś może pocałunek o północy ? bardzo fajny:) a także "Charlie St. Cloud"- jeśli nie masz nic do Efrona :), "wieczór"- bardzo wzruszający, I wciąż ją kocham , Ostatnia piosenka, aha teraz mi się jeszcze przypomniało bardzo fajną komedię ostatnio widziałam " to znowu ty " polecam i z tego co widzę mamy trochę podobne gusta co do filmów :) pozdrawiam i miłego seansu życzę

madziamisio3

ja mogę polecić: Blue Valentine, Buntownik Z Wyboru, Listy do Julii, Love.And.Other.Disasters, zakochany nowy jork, kobiety pragną bardziej, twój na zawsze, walentynki (nie te krwawe:))
jak mi coś jeszcze wpadnie to głowy to podbije temat :)

ocenił(a) film na 7
madziamisio3

Nie do Zaca Efrona nic nie mam, wręcz przeciwnie, lobię go. Chyba tak, mamy podobne gusta. Niestety większość tych filmów już widziałam;D ale jest parę, których nie wiedział, postaram się to zmienić. A co do "Zakochanego Nowego Jorku" to szczerze powiem, że mnie rozczarował.