Właśnie skończyłam oglądać ten film i jestem pod wielkim wrażeniem.
Na początku nie wiedziałam czy to jest komedia czy dramat.
Potem przekonałam się,że jest pół na pół.
Jestem bardzo zadowolona,że obejrzałam ten film i polecam ją wszystkim którzy lubią
komedie i lubią się wzruszyć. :-)
Skoro jesteś taką entuzjastką tego filmu, mogłabyś się jakoś szerzej wypowiedzieć? Coś na temat fabuły, aktorstwa, przesłania?
Jestem ciekawa czy ktokolwiek potrafi powiedzieć cokolwiek pozytywnego o tym filmie w KONKRETNY sposób, a nie ,,Fajna komedia romantyczna heheheh"
Ja mam taką odpowiedż na pytanie o dobrą stronę filmu. Zwycięstwo uczucia nad aspektami życia z chorą osobą. Pomimo, że jest to finał to warto doczekać i już własną wyobrażnią dokończyć życie tej pary. Przyjemny temat dla tych, co nie mają dużego przebiegu.. ich będzie kręcić sex bez zobowiązań. Film niemal obyczajowy.
no film jak większość współczesnych komedii romantycznych czyli po kilku minutach Ci się robi nudno,komedii to w tym jest niewiele w sumie niema jej,raczej obstałabym przy dramacie.Niepośmiejesz się na tym filmie,raczej wpadniesz w depresje.
Według mnie ten film jest dobry, ponieważ nie sili się na niepotrzebny patos. Pokazana tu historia robi wrażenie autentycznej. Duża w tym zasługa świetnej gry pary głównych aktorów. Moim skromnym zdaniem film jest historią o dojrzewaniu. Główny bohater na naszych oczach przechodzi przemianę: z lekkomyślnego egoisty w odpowiedzialnego człowieka.
Komedia, dramat, romans... taaaa... Filmweb ma taką, a nie inną klasyfikację filmów. A ten obraz można opisać jako KOMEDIODRAMAT ROMANTYCZNY (podobnie jak - innej bajki - bollywoodzka Thoda Pyaar Thoda Magic/Odrobina miłości, odrobina magii(2008)
Na mnie też zrobił wrażenie - szczególnie jako reklama znnanej skądinąd firmy Pfizer i jej niezawodnych produktów :-)