Niestety, produkcja ta okazała się rażąco przereklamowana ;/ Typowa tandeta dla słodkich nastolatek i zakochanych laików kina ;/ Fascynatom tego g***a polecam choćby NOTEBOOK'A, SŁODKI LISTOPAD CZY BEZSENNOŚĆ W SEATTLE. Porównajcie i dop wystawiajcie kosmicznie zawyżone oceny ;)
Mi również jakoś film zbytnio nie przypadł do gust.. To jest taki jednorazowy seazn w domu przy herbatce to wszystko nic ciekawego. Zbytnio nie ma nic śmiesznego w tym, filmie średni 6/10
Zgadza się - powinna powstać nowa kategoria filmów typu "Nijaki jak flaki oraz bajkowaty". Śmieszny bowiem nie jest, dramatyzmu tez jakoś ciężko się dopatrzeć ... A rzekomo komediodramat ... No ale być może mam wypaczone poczucie humoru i dlatego nie łykam tak modnej dziś tandety ;) Ocena 6 wg mnie ostro zawyżona - stawiam na 3 ...
Zgadzam się, film kompletnie niczym nie zaskakuje... trochę się przy nim wynudziłam, ale tragedii nie było. Co do Notebooka, to również polecam :-)
Maslana2203: 'Nie przesadzaj, że słodki listopad jest znowu takim arcydziełem.' - Nie przypominam sobie, bym wyzej wymieniony zaszufladkowała do arcydzieł. Przeczytaj uważnie wypowiedź i dop dodaj jej komenta ;-) Jeśli natomiast interpretacja mojego postu jest dla Ciebie za ciężka to tak dla jasności - POLECENIE jakichś filmów oraz WYSTAWIENIE im wyższej oceny niż temu omawianemu w temacie NIE równa się temu, iż uważam dane kino za fenomen ;) Zakuj /tak na przyszłość/