nie wiem jak wam ale mi bardzo spodobał się ten film ;) wyda wam się pewnie banalne ale ryczałam jak głupia na tym filmie. No cóż każdy odbera go inaczej!! ogółem bardzo faajny! polecam także: "Miłość jest za darmo"
Zgadzam się w pełni :D Zajefajny film a dla jako dla fana basketu to już w ogóle klasa. Także polecam "Miłość jest za darmo"
Gra aktorska moim zdaniem dość średnia, film troszke przynudnawy, nic nie wywołało we mnie jakichś głębszych emocji co jest jednak dużym minusem.
Odczucia na koniec miałem mimo wszystko dość przyjemne. Ogólnie 6/10
Gdyby nie tragicznie zrealizowane zakończenie moja ocena byłaby wyższa. Ogólnie film wywarł na mnie wrażenie bardzo pozytywne. Ważnym motywem jest nie tylko koszykówka, ale i to co się dzieje poza nią, w normalnym życiu. Dzieło uświadamia, że bycie sławnym wcale nie jest równoznaczne z "rajem", a jedna sytuacja z życia np. prywatnego może spowodować, że pod wpływem emocji, chwili, popełnimy błąd, którego będziemy żałować do końca życia. -1 do oceny za typowo hollywoodzkie zakończenie, bez żadnych wyjaśnień całej sytuacji (zerwania zaręczyn). Daję 8/10.