PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10642}

Miłość ma dwie twarze

The Mirror Has Two Faces
1996
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 13333
5,6 11 krytyków
Miłość ma dwie twarze
powrót do forum filmu Miłość ma dwie twarze

Długo się zabierałam za obejrzenie tego filmu, ale na wszystko przychodzi odpowiedni czas prawda? Co do wrażeń czy emocji po filmie to muszę powiedzieć, że jest naprawdę głęboki, lekki, przyjemny i po prostu piękny. Duet głównych bohaterów dopasowany fantastycznie. Barbara jest przepiękną kobietą, a jej głos tak śliczny, taki delikatny, subtelny. Jakoś nie przekonała mnie końcówka filmu, kiedy mężczyzna śpiewa... nie wiem czy tylko mnie to jakoś nawet w realnym życiu nie dało się wyobrazić ;/ Scen w filmie jest tyle wspaniałych, że jeśli miałabym wybrać ulubioną to jest naprawdę ciężko: kolacja w restauracji i to jak Gregory patrzy na Rose :] czy scena kiedy Rose dotyka pewnego miejsca Gregorego mnie powaliła bo wyglądała (według mnie) na naprawdę autentyczną :D
No i piosenka końcowa, którą śpiewa Barbara idealna do filmu :) Film nie tylko "powinno" się obejrzeć co warto obejrzeć choć raz :)

ocenił(a) film na 8
JadziaSmosarska

Myślałam, że się przekręce z nudów, a tu zdziwko. Oglądałam napisy końcowe. Potem. Przecież to nie jest dramat tylko komedia romantyczna. Nigdy nie prsepadałam za komediami romantycznymi.

ocenił(a) film na 7
JadziaSmosarska

Romantyczki źle kończą ^^