PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112989}

Miłość na żądanie

Jeux d'enfants
2003
7,1 15 tys. ocen
7,1 10 1 14564
5,0 2 krytyków
Miłość na żądanie
powrót do forum filmu Miłość na żądanie

Moja ocena - słaby film

użytkownik usunięty

1/10 za fabułę i ogólną ocenę filmu. Dla mnie ten film jest po prostu zerem. Bez sensu!

Nie dorosłeś widocznie do takich filmów dzieciaku, uciekaj pokemony, transformersy i szybkich i wściekłych oglądać, tam to jest fabula!:D

użytkownik usunięty
psone1

We wszystkich wymienionych przez Ciebie produkcjach filmowych (oprócz pokemonów) zgadzam się jest dobra fabuła. Z doświadczenia jednak się przekonałam, że filmy produkcji francuskiej są marne. Każdy ma inne zdanie. ;) Tobie może podobają się takie zagmatwane filmy. Bez obrazy ;) Nawet moja mama powiedziała pod koniec filmu : "Badziew. Ten film jest bez sensu"

ocenił(a) film na 8

Jak Twoja mama tak powiedziała to na pewno ma rację. Do tego filmu trzeba dojrzeć. Oglądałam go pierwszy raz jak miałam 13 lat i w ogóle do mnie do trafił. Uważałam go za durną komedię. Jednak kiedy ostatnio znów go obejrzałam zrobił na mnie duże wrażenie. Świetny film, oby było więcej takich francuskich produkcji.
pozdrawiam.

Francuskie filmy są bardzo specyficzne, ciężko je zrozumieć. Mi się osobiscie film niesamowicie spodobał, jeden z lepszych jakie widziałam :)

użytkownik usunięty
Picky

Myślę że tak jak było to już powiedziane, nie jest to film dla każdego. W sposób dla niektórych banalny, przesadnie bajkowy, nudny czy nieinteresujący została przedstawiona naprawdę piękna i wzruszająca historia. Aż kipi tu od metafor, które niestety brane są na poważnie. Wiadomo, każdy ma inny gust, ale warto wrócić do tego tytułu za kilka lat, kiedy już dotrze do nas jego przesłanie. Wracając jeszcze do odpowiedzi 'psone1', ta krytyka jest zupełnie bez sensu i nie na miejscu. Każdy ogląda i preferuje co innego, jeśli nie zrozumie pewnych rzeczy to trudno, ale to nie znaczy że tylko to co tobie się podoba jest warte zobaczenia.

'twoja mamusia. Jest Idiotká. Je te laisse deviner, de quel film vient ce quote ;)

Mi też się ten film niespecjalnie podobał. Nie chodzi o to, że nie lubię francuskich filmów, bo bardzo lubię. Tak samo bajkowy klimat mi nie przeszkadzał, bo akurat Amelię uwielbiam, a tam był podobny. Rzecz w tym, że ten film rzeczywiście nie ma fabuły i proszę nie piszcie tak jak psone1, że trzeba dorosnąć, czy coś. Po prostu dla mnie film musi mieć fabułą, nawet jeśli jest w nim nawet głębszy sens i jest z przesłaniem, to bez zaciekawienia widza jakąś akcją, film wiele traci. Muszę jednak przyznać, że niektóre pomysły na sceny były dobre, więc przyznałem parę punktów.

ocenił(a) film na 3
miglu149

Zdecydowanie się zgadzam - również daję jeden. Pomysł na film dobry, przesłanie rozumiem, tak samo jak francuskie filmy, które bardzo lubię. Jednak takie przedstawienie ich zachowań było po prostu żenująco głupie. Nie dość, ze główny bohater irytował mnie od samego początku swoją dziecinnością i chamstwem i brakiem jakiejkolwiek empatii, to jeszcze w dodatku podczas swojej gry krzywdzili wiele osób do koła. Zmarnowany czas, spodziewałam się czegoś zupełnie innego i dużo wyższej klasy. Owszem było parę naprawdę dobrych momentów, gdy myślałam, że może coś się zmieni na lepsze, jednak obeszłam się smakiem. Szkoda.

kropka_w_kropki

1/10 - poszę...... Nie m nic pomiędzy 10 i 1. Tylko czarno białe. 1/10 to totalne g...o. A co z produkcjami np Ciacho lub Jeszcze raz....

Chciałbym zobaczyć Twoje inne głosy. Czemy nie ujawniasz innych ocen? Wygląda to na zwykły trolling. 1/10 proszę. Chyba Gulczasa alb Yyyrka nie oglądałeś. Albo i oglądałeś i dychę dałeś.
Co do ocen inncyh filmów to warto wiedzieć z kim się dyskutuje. W nicku masz 1994. Czyli lat pewnie 18cie. Wiele jeszcze Ciebie fimów pewnie czeka. ...:)

ocenił(a) film na 3

gniot, film bez sensu i o niczym.