PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112989}

Miłość na żądanie

Jeux d'enfants
2003
7,1 15 tys. ocen
7,1 10 1 14564
5,0 2 krytyków
Miłość na żądanie
powrót do forum filmu Miłość na żądanie

Naprawdę piękny film. Nigdy jeszcze tak nie płakałam na filmie...A jeszcze bardziej płakać mi sie chcę bo ten film będzie w Polsce dopiero na Walnetynki 2005roku(podczas gdy premiera we Francji była w 2003roku...)Ale to nic, ja jauz go obejrzałam (potęga Internetu...)Film opowiada o dwójce przyjaciól Sophie i Julienie. Pokazuja ich nieudolną miłosć, oraz zabawę którą toczą przez całe życie-które z nich zrobi coś głupeigo i śmiesznego dostaje pudełeczko. I tak wymieniają się miedzy sobą tym pudełeczkiem robiąc coraz to dziwniejsze rzeczy. Film ma bardzo smutne zakończenie, ale mimo to jest moim Filmem Roku 2004.

użytkownik usunięty
Trombocyta

Ten film będzie dopiero w kinach w Walnetynki
? Powiedz mi czy warto iść na ten film... bo mam zamiar iść na niego z dziewczyną ....

użytkownik usunięty

do Kina bym nie poszedl na ten fil, nawet bym nie wypozyczyl z Wypozyczalni, nie warto naprawde nie warto wlasnie sciaglem obejrzalem i sie bardzo rozczarowalem, lepszy juz jest film "zatancz ze mna"

ocenił(a) film na 10

a mi sie strasznie podobało. myślę, że to kwestia gustu, ale wątpię, żeby film z jennifer lopez był lepszy od tego cuda...

ocenił(a) film na 3
maga_86

ogólnie bardzo mi sie podobał zakończenie mnie troche zszokowało

Trombocyta

dlaczego smutne zakonczenie? a te sceny ze staruszkami sugerujące długotrwała milosc bohaterow? a ten motyw z zanurzeniem się pary w betonie, to nawiazanie do pierwszej sceny w filmie (pudelko- karuzela zanurzone w cemencie), bo to gra o miłość tak naprawdę, a ten cement nieszczęsny można czytać jako symbol trwałości uczucia- "żyli dlugo i szczesliwie". Powiem szaczerze, ze mnie ten film troche rozczarowal, miejscami zbyt naiwny i przeslodzony.

Maga

JAK TO NA WALENTYNKI?! JA BYLAM DZISIAJ (7LUTY) Z KOLEZANKA W KINIE NA TYM (CINEMA-CITY PLAZA KRAKOW:D) I PUSZCZAJA NORMALNIE (DZIWNE TYLKO ZE BYLYSMY WE DWIE NA CALEJ SALI:D, ALE MOZNA BYLO SIE ROZWALIC I SZELESCIC POPCORNEM I PAPIERKAMI DO WOLI I NIKT NIE PATRZYL NA CIEBIE ZBULWERSOWANY:D) A FILM ZARĄBISTY POPROSTU! CO PRAWDA NIE PRZEPADAM ZA FRANCUSKIM KINEM ALE TEN FILM WYJATKOWO MI SIE PODOBAL.... BYL TAKI...HMM... INNY:) NIGDY JESCZE NIE OGLADALAM CZEGOS TAKIEGO...:D ZALEZY KTO CO LUBI:)POLECAM!!

ocenił(a) film na 7
Trombocyta

wg mnie jest wrecz przeciwnie, zakonczenie jest szczesliwe i wyjatkowo piekne, przekonywujace, zupelnie tak jakby nie moglo sie skonczyc inaczej, coz...mozna byc pewnym, ze kochali sie do konca :) ...a pozniej poszli do nieba i tam mogli juz latac, tak jak Julien zawsze marzyl :))) pzdr ;)

ocenił(a) film na 1
darling

Tak bardzo piękne zakończenie;) Staruszek moczu nie potrafi utrzymać i leje pod siebie ...Super romantyzm...Chyba, że zakończeniem jest ten blok betonu...To w sumie niezłe zakończonie...Tak kończą laureaci nagrody Darwina...A kretynizm tej pary jest niewątpliwie godny tej nagrody...
To nie był zły fim...To był beznadziejny film !