proponuję zorganizować akcję polegającą na wysłaniu listów bądź mejli do stacji telewizijnych z prośbą o wyemitowanie "Miłości w rytmie rap" :)
ja wysłałam już mejle do tvn-u, do polsatu i tv4.
Wysyłajcie je wszyscy, może nas w końcu zauważą!!! :D wyobraźcie sobie jakie to by było wspaniałe, obejrzeć Cool as Ice w telewizji!
hmmm, nie wiem jak dla innych, ale dla mnie oglądanie filmów w TV jest KOSZMAREM ! Oglądasz, oglądasz i nagle... CIACH !!! Podpaski, pieluchy, stacje benzynowe, proszki do prania, bank śląski i hektolitry piwa, przewalają się przez telewizor. Koniec reklam, oglądamy dalej i znowu... CIACH !!! Podpaski, pieluchy, stacje benzynowe, proszki do prania, bank śląski i hektolitry piwa :) I tak jeszcze kilka razy. Kiedyś oglądałem dużo TV ale pewnego dnia powiedziałem sobie DOŚĆ ! Od tamtej pory oglądam filmy wyłącznie na komputerze oraz czasem w kinie. Jedynie czasem oglądam coś dobrego w TVP1 lub TVP2 bo tam jeszcze nie ma reklam między filmem. Więc jeśli oglądać "Miłość w rytmie rap" to tylko w publicznej TV, bo inaczej dostaniemy "Miłość w rytmie reklam" :)