7,6 152 tys. ocen
7,6 10 1 151761
6,5 47 krytyków
Miasto gniewu
powrót do forum filmu Miasto gniewu

NIejestem pewien ale tak mi sie wydaje bo reżyseria jest kiepska nic szczególnego. Ale fabuła zapowioada się ciekawa

użytkownik usunięty
tonieja89

Tak to jest film nisko budżetowy! został zrealizowane za jedyne 6mln. dolarów!! P.S reżyseria filmu nie jest kiepska, jest wspaniała, a film baaaardzo polecam

ocenił(a) film na 1
tonieja89

Jak mozesz powiedziec ze rezyseria jest kiepska skoro nie ogladales filmu ??!! Kleju sie nawachales czy co ?

ocenił(a) film na 9
maku_3

Bo mam ten film na komputerze i nie jestem tak głupi żeby wdychać klej

ocenił(a) film na 1
tonieja89

I co z tego ze masz na komputerze ? Ja sie nie pytalem gdzie go masz, tylko stwierdzilem ze nie powinno sie oceniac rezyserii jesli sie nie widzialo filmu. A skoro piszesz ze zapowiada sie ciekawie to chyba nie widziales, zgadza sie ?

ocenił(a) film na 9
maku_3

oglądałem przewiijając widziałem może całość niektórych fragmętów

ocenił(a) film na 8
tonieja89

fajne sformułowanie "całość niektórych fragmentów" hehe

ocenił(a) film na 9
tonieja89

OKi sorry za moja wypowiedx, obejrzałem cały i... juz wiem że to nie jest niskobudźetówka film jest fajny, i ciekawy (nie wszystko widać napierwszy żut oka) :)

ocenił(a) film na 10
tonieja89

Dlatego mamy dwa oczy żeby na drugi żut oka zobaczyć resztę czego nie widziałeś na pierwszy żut oka :)

ocenił(a) film na 8
Lemansky

Ten cały wątek to jakiś absurd. Ktoś ewidentnie się tu kleju nawąchał i zapomniał o ortografii, logice i wszytkim innym (bo rozumiem, że nadmundo sobie po prostu jaja z tym "żucaniem" robi, ale pierwotny autor chyba już nie).
PS Ale widziałem gorsze - ktoś na forum dał tytuł: Najlepsze film w chistorii! Dramat. Tak samo, jak lista tam zamieszczona.
Błagam - słowniki języka polskiego są z pewnością niezbyt drogie. Czasem warto!

Martinez

Dołączam się do wypowiedzi Martineza!
Óczmy sie ortografji bo to ńe take tródne, ńe? :D