7,6 152 tys. ocen
7,6 10 1 151761
6,5 47 krytyków
Miasto gniewu
powrót do forum filmu Miasto gniewu

GENIALNE KINO

ocenił(a) film na 10

Ten film jest perfekcyjny. Nie będę podawał żadnych argumentow. Zajrzyjcie w moje ulubione filmy i sami oceńcie, czy znam sie na rzeczy. A potem wybierzcie sie do kina, bo naprawdę warto.

ocenił(a) film na 1
underest

A co maja Twoje ulubione filmy do znania sie na rzeczy ? Bo nie bardzo lapie;-) I w ogole o jaka rzecz chodzi ?

ocenił(a) film na 10
maku_3

Po prostu nie chce mi sie pisac obszernej recenzji tego filmu (chociaż mógłbym). Jesli ktos jest kinomanem, to wie jakie pozycje sa warte uwagi. Dlatego odsyłam do moich ulubionych - bowiem jesli podobają Ci sie tamte filmy, to znaczy, iż mamy podobny gust. W takim przypadku Crash także Ci sie spodoba. Poza tym, znając to forum, podanie konkretnych argumentow moze skonczyc sie jakąs debilną kłótnia, a tego wolałbym uniknąć.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
underest

aha - kumam:-) Faktycznie jakiekolwiek argumenty za lub przeciw filmowi koncza sie zazwyczaj tym, ze zostajesz zbluzgany przez ludzi o odmiennym zdaniu. Niestety kultura osobista niektorych osob pozostawia wiele do zyczenia. Pozdrawiam

underest

JAk dla mnie film rewelacyjny, pomimo tego, ze jest jednym z najbardziej przygnębiajacych filmów jakie widzialem. Świetnie nagrane i zagrane. Kontakty międzyludzkie, rasizm i amerykańska mentalność pokazana w tych dwóch godzinach szokuje i zwala z nóg (przynajmniej w moim przypadkutak było). Film daje bardzo duzo do myślenia. Polecam ten film każdemu. Jak sam napewno obejże go jeszcze raz.

ocenił(a) film na 10
voytec_3

Tylko w kinie, nie na divX - ten film ma duzo zarobic, zeby reżyser sie nie zniechęcił i dalej krecił filmy, bo ma gosć talent:)

ocenił(a) film na 10
underest

A w jakim kinie Ty go widziałeś? Bo ja nie mogłem znaleźć pokazu przedpremierowego przed osiemnastym... :)

ocenił(a) film na 10
W1D0WM4K3R

To coś słabo szukasz ;). W Wawie pokazy przedpremierowe juz od dwoch dni są :)

underest

Wiesz, dla mnie to nie trudno wrzucić sobie do 'ulubionych' filmy z pierwszej setki :) To o niczym nie świadczy. A tak na marginesie skoro jesteś takim aktywnym działaczem na FW to wrzuć sobie obrazek na konto, no i jest też mozliwości ustawienia swojego nicka, a nie działanie na swoim e-mailu ;)