Aż miło patrzeć mało jest tak genialnych filmów, chore jest to że filmy które wzbudzają negatywne emocje takie jak ten (momentami było śmiesznie po 10 sekund [ wyjątkowe sceny]) to jest film genialny ale ja rasizm pokazał bym z tej strony że ja jako Polak! też w Ameryce jestem gówno wart mniej niż murzyn, chyba wiecie jaką mamy reputację na świecie, pięknie ują to scenarzysta w tym filmie że nie wszyscy psujemy swoją reputację po prostu są tacy osobnicy którzy naszą godność psują ''naszej nacji'' czyli sami polacy wypracowali sobie taką opinię na świecie i nie ma tu kogo za to winić jak za naszych ''rodaków'' ale trzeba pamiętać że jesteśmy najbardziej zorganizowanym krajem na świecie podczas zagrożenia '' wojny'' inteligentnym osobom nie muszę tłumaczyć powiem dla mniej zorganizowanych youtube/ sabaton 40 do 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uważam tak samo. lecz ludzie czasami bywają okrutni-patrzą na osobą i widzą w nim same zło, tymczasem obserwowany jest lepszym człowiekiem niż obserwator. wkurza mnie problem rasizmu, że są ludzie którzy myślą, że są lepsi od innych ludzkich ras. dobrze że powstają takie scenariusze i ukazują problemy. na prawdę powinno się dawać nagrody aktorom, scenarzystom, reżyserom, że nie boją się zrobić filmu gdzie ukazywane sa problemy współczesnego świata.