7,6 152 tys. ocen
7,6 10 1 151761
6,5 47 krytyków
Miasto gniewu
powrót do forum filmu Miasto gniewu

Płakałem ze smiechu i płakałem bo niemogłem sie powstrzymac od płaczu. Niewiem co wiecej napisac , poprostu uwazam ze to swietny film i chcialbym i moge go polecic kazdemu .Mam nadzieje ze TVP albo Polsat kupia ten film i beda go puszczac w kazde boze narodzenie, albo inne wazne swieto albo wogóle niech go puszcza i niech go kazdy zobaczy. Polecam. Michael Moor Bowling for Columbine --> w nawiazaniu do tego filmu , najlepiej zobaczyc ten dokument przed ogladaniem Crasha.

ocenił(a) film na 10
primatorr

Dokładnie :) Film jak dla mnie rewelacja i nie bez powodu jest w top100, jeśli ktoś nie widział to naprawdę warto, jest ciekawy, nie nudzi, choć jak w połowie byłem to się zastanawiałem co jeszcze mogą wymyślić żeby działo się coś interesującego :) Udało im się i uważam że film jest świetny

ocenił(a) film na 8
primatorr

potwierdzam twoje zdanie, film jest idealny, pod kazdym wzgledem zajebisty, i tych kilka momentow, ktore az sciskaja za gardlo, po prostu super film...

primatorr

Widzę ze nie tylko ja jaram sie tym filmem. Pozdrawiam ludzi którzy maja dobry gust. Moja ocena 10/10 „Arcydzieło!”

primatorr

Rowniez sie podpisuje pod tym ze Crash jest arcydzielem :). Wciagajaca fabula, niesamowity wrecz Matt Dillon. Wszyscy aktorzy spisali sie na medal! film dla wszystkich bo i jest tu wszystko. A co do Bowling for Columbine to Michael Moore zrobil swietny dokument. Rowniez polecam obydwa filmy!!!

ocenił(a) film na 10
primatorr

10/10 świetny film, poruszający, trzymający w napięciu, wiele razy spociłem się w czasie seansu z wrażenia, wiele razy wzruszyłem, i odnalazłem siebie w wielu postaciach, każdy znajdzie cząstkę siebie, bo film opowiada o tym, co ludzkie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
primatorr

Film przede wszystkim porusza ciekawą tematykę. Uważam, że każdy powinien go obejrzeć i zgadzam się z Tobą, że dobrze by było zobaczyć go w tv.