Płakałem ze smiechu i płakałem bo niemogłem sie powstrzymac od płaczu. Niewiem co wiecej napisac , poprostu uwazam ze to swietny film i chcialbym i moge go polecic kazdemu .Mam nadzieje ze TVP albo Polsat kupia ten film i beda go puszczac w kazde boze narodzenie, albo inne wazne swieto albo wogóle niech go puszcza i niech go kazdy zobaczy. Polecam. Michael Moor Bowling for Columbine --> w nawiazaniu do tego filmu , najlepiej zobaczyc ten dokument przed ogladaniem Crasha.
Dokładnie :) Film jak dla mnie rewelacja i nie bez powodu jest w top100, jeśli ktoś nie widział to naprawdę warto, jest ciekawy, nie nudzi, choć jak w połowie byłem to się zastanawiałem co jeszcze mogą wymyślić żeby działo się coś interesującego :) Udało im się i uważam że film jest świetny
potwierdzam twoje zdanie, film jest idealny, pod kazdym wzgledem zajebisty, i tych kilka momentow, ktore az sciskaja za gardlo, po prostu super film...
Widzę ze nie tylko ja jaram sie tym filmem. Pozdrawiam ludzi którzy maja dobry gust. Moja ocena 10/10 „Arcydzieło!”
Rowniez sie podpisuje pod tym ze Crash jest arcydzielem :). Wciagajaca fabula, niesamowity wrecz Matt Dillon. Wszyscy aktorzy spisali sie na medal! film dla wszystkich bo i jest tu wszystko. A co do Bowling for Columbine to Michael Moore zrobil swietny dokument. Rowniez polecam obydwa filmy!!!
10/10 świetny film, poruszający, trzymający w napięciu, wiele razy spociłem się w czasie seansu z wrażenia, wiele razy wzruszyłem, i odnalazłem siebie w wielu postaciach, każdy znajdzie cząstkę siebie, bo film opowiada o tym, co ludzkie. Pozdrawiam