czemu trzecia częśc millenium jest oceniana skoro jeszcze nikt jej nie widział noo chyba że jest ale to wątpliwe.wie ktos o czym bedzie ta trzecia częśc?i kiedy bedzie dostepna dla polaków.
Taka wypowiedź powoduje mój nagły przypływ śmiechu.
No wiesz, jakby to ująć... Nie wszyscy żyją z piractwa i nie wszyscy czekają na moment kiedy film pojawi się w wersji DVD Rip w internecie do pobrania. Ale, jak widzę, piractwo jest w Tobie tak zakorzenione, że rażąco wpływa na Twój sposób postrzegania otaczającego nas świata.
Zapewne pod uwagę nie bierzesz też tego, że część naszych rodaków może mieszkać za granicą (np. w Szwecji i innych skandynawskich krajach) i dany film mogła już obejrzeć w dniu premiery. I aby nam - Polakom, powiedzieć jak oceniają w swoim mniemaniu film, dają ocenkę akurat na Filmwebie.
"Cziżys faking krajst!"
albo to polacy mieszkający w szwecij albo ktos se dla jaj ocenę walnął.powiedz mi jak ty chcesz ten film obejrzec?w polskich kinach go nie bedzie a na dvd bedziesz czekal do starosci.ostatni sprawiedzliwy się znalazł pewnie sam sciagasz pirackie filmy aż procek trzeszczy.ten film akurat legalnym sposobem bedzie cięzko zdobyc ale na awatara na przyklad bujam się do kina
Witaj. Albo albo. Co do polskich kin - tego jeszcze nie wiemy.
To prawda, nasi dystrybutorzy są do kitu. Wolą dystrybuować filmy dla mas, które lepiej się sprzedadzą niż jakieś inne, ambitniejsze produkcje. A co do "ostatniego sprawiedliwego" i piractwa. To chyba nie o tym tutaj rozmawiamy, prawda? Ja tylko skomentowałem wpis odnośnie ocen. Film miał już swa premierę dawno (patrząc na datę widniejącą na Filmwebie), więc mówienie że nikt nie widział filmu tylko dlatego, że jeszcze w sieci nie pojawiła się jego kopia jest bzdurne.
A co do mnie... oczywiście, że tak. Ściągam ile wlezie. Popieram piractwo a sam nie jestem katolikiem (jak wielu na tym portalu), więc mam to gdzieś. Spowiadać się nie będę. Pozdrawiam hipokrytów.
Pozdrawiam i Ciebie. Na "Avatara" tez jutro idę, jak się uda wcisnąć na seans.
http://www.imdb.com/title/tt1343097/releaseinfo
jak piszą latem film będzie w Niemczech, więc może się doczekamy go w
Polsce ;)
"piszesz zajrzyj do książki a ja odpowiadam obejrzyj se film"
Musisz mieć bardzo bogate życie... Trzeba książki czytać, a nie tylko fotel przed monitorem wygniatać.