Ten film jest przede wszystkim po prostu głupi.
Dokładnie. Dziwne, że Niemcy w ogóle potrafili podbić prawie całą Europę, jeśliby padali jak muchy jak w tym pastiszu filmu wojennego.
otóż to, a Bękarci to jeszcze byli śmieszni, a ten gniot jest żałosny, dla mnie max 3 gwiazdki, po 30 minutach wyłączylem, bo mialem dosyć
Zgadzam się z przedpiścą.
Najlepsze sceny były w trailerach a to co zostało w filmie nie namawiało do dalszego seansu.
Chwała technologii za usługi streamingowe. Obejrzałem do połowy, bo musiałem iść na umówione spotkanie... Nie zafrapował mnie na tyle żeby po spotkaniu do niego wrócić i dokończyć historię... szkoda.
Idźcie oglądać godne waszych wymuskanych gustów filmy z lat 30 ubiegłego wieku. Ten film jest zajebisty bo daje frajdę z oglądania go.
wyglaszaja swoja opinie na forum filmowym po to one jest a ze ty lubisz jak ci nogi smierdza to juz twoj problem
Nie spodziewałem się niczego innego po typowym użytkowniku filmweba.
Idźcie się zbierzcie na gali rozdania nagród dla reżyserów niezależnych w koziej wólce i sobie zróbcie dobrze wszyscy nawzajem.
Nie pozdrawiam.
Nie spodziewałem się niczego innego po typowym użytkowniku filmweba.
Idźcie się zbierzcie na gali rozdania nagród dla reżyserów niezależnych w koziej wólce i sobie zróbcie dobrze wszyscy nawzajem.
Nie pozdrawiam.
Dla ludzi którzy oglądają filmy dla rozrywki a nie uniesień duchowych - polecam.
Dla mnie rozrywką są uniesienia duchowe, a nie beznamiętne wpatrywanie się w migoczące światełka.