PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10047641}

Ministerstwo Niebezpiecznych Drani

The Ministry of Ungentlemanly Warfare
2024
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18008
5,4 25 krytyków
Ministerstwo Niebezpiecznych Drani
powrót do forum filmu Ministerstwo Niebezpiecznych Drani

Ten film jest przede wszystkim po prostu głupi.

Anavarael

Dokładnie. Dziwne, że Niemcy w ogóle potrafili podbić prawie całą Europę, jeśliby padali jak muchy jak w tym pastiszu filmu wojennego.

Anavarael

Dlaczego?

Anavarael

dokładnie .... takie marne popłuczyny po Bękartach Wojny i Parszywej 12 ....

ocenił(a) film na 3
nikx

otóż to, a Bękarci to jeszcze byli śmieszni, a ten gniot jest żałosny, dla mnie max 3 gwiazdki, po 30 minutach wyłączylem, bo mialem dosyć

ocenił(a) film na 5
Pietka202

Zgadzam się z przedpiścą.
Najlepsze sceny były w trailerach a to co zostało w filmie nie namawiało do dalszego seansu.
Chwała technologii za usługi streamingowe. Obejrzałem do połowy, bo musiałem iść na umówione spotkanie... Nie zafrapował mnie na tyle żeby po spotkaniu do niego wrócić i dokończyć historię... szkoda.

ocenił(a) film na 3
Anavarael

Ten film nie ma sensu. Guy Ritchie poszedł na dno razem z U-botami.

ocenił(a) film na 9
Anavarael

Idźcie oglądać godne waszych wymuskanych gustów filmy z lat 30 ubiegłego wieku. Ten film jest zajebisty bo daje frajdę z oglądania go.

ocenił(a) film na 4
karpiu156

wyglaszaja swoja opinie na forum filmowym po to one jest a ze ty lubisz jak ci nogi smierdza to juz twoj problem

ocenił(a) film na 9
hatti69

Nie spodziewałem się niczego innego po typowym użytkowniku filmweba.

Idźcie się zbierzcie na gali rozdania nagród dla reżyserów niezależnych w koziej wólce i sobie zróbcie dobrze wszyscy nawzajem.

Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
hatti69

Nie spodziewałem się niczego innego po typowym użytkowniku filmweba.

Idźcie się zbierzcie na gali rozdania nagród dla reżyserów niezależnych w koziej wólce i sobie zróbcie dobrze wszyscy nawzajem.

Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
karpiu156

Dla ludzi którzy oglądają filmy dla rozrywki a nie uniesień duchowych - polecam.

ocenił(a) film na 2
karpiu156

Dla mnie rozrywką są uniesienia duchowe, a nie beznamiętne wpatrywanie się w migoczące światełka.

ocenił(a) film na 3
Anavarael

Najsłabszy film Guya Ritchie.