PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750651}

Misja niewykonalna

Army of One
2016
5,0 3,4 tys. ocen
5,0 10 1 3432
Misja niewykonalna
powrót do forum filmu Misja niewykonalna

Dziwadło :)

ocenił(a) film na 5

Ten film chwilami śmieszy, chwilami odpycha durnotą, a chwilami wprawia w osłupienie. Duży plus za oryginalność, bowiem dawno nie było komedii tak innej od wszystkiego. Chwilami mnie nieco zmęczył, choć przytrzymał przy ekranie do końca.

Kilka razy szczerze się uśmiałem. Rozwaliła mnie scena z dzieciakiem „bujającym” się na koniku :) I ci dwaj magicy z biura CIA „Czuje Pan? To zapach społeczeństwa marzącego o demokracji”. Scena ze skuterem też - jak się wpierniczył w stragany :)

Klimat komedii niszczyły natomiast sceny, gdy Marci smutniała z powodu durnot, jakie robił. Wendi McLendon-Covey wypadła tu świetnie i zagrała kobietę, której naprawdę chciałoby się stworzyć ciepły, normalny dom. Dlatego w scenach, gdy Gary odstawiał idiotyzmy, odczuwałem zażenowanie. Więc komedia nie do końca udana.

ocenił(a) film na 6
Sony_West

Wtedy to był prawie niby wesoły dramat o szalonym kolesiu. Też miałem takie odczucia...

Sony_West

Ten plus za oryginalność (też tak pomyślałam) byłby gdyby nie jeden fakt he he a tak ogólnie to zgadzam się z Twoja opinią.