PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95742}
6,8 78 tys. ocen
6,8 10 1 77668
6,7 45 krytyków
Mission: Impossible III
powrót do forum filmu Mission: Impossible III

Spodziewałam się czytając Wasze opinie dość marnej kontynuacji.Poszłam do kina,obejrzałam i jest bardzo ale to bardzo zadowolona :)Podoba mi się o wiele bardziej niż część druga. Film trzyma w napięciu,dobre akcje ,fabuła też nie zła,jest element zaskoczenia jaki taki a także momenty,które śmieszą.Mile się zaskoczyłam i moim zdaniem na ten film,nawet dla samych efektów warto pójść do kina.

Natalia___

Ja myślałem dokładnie to samo. Poszedłem do kina i... jestem bardzo zadowolony. Trzymało w napięciu, akcje były niezłe. Różnica między I a III jest zasadnicza. To już film akcji. Ale bardzo dobry. Rzym to rewelacja. No i cudowna Maggie Denise Quigley, "Zhen" :-) Warto pójść.

ocenił(a) film na 8
Natalia___

Macie racje ,tez byłem strasznie zniechęcony recenzjami stad,ale przekonałem się na własnej skórze....,że film jest rzeczywiście dobryJako koneser kina akcji od najmłoszych lat:) ,mam jeden koronny argument na jego obronę :nie nudziłem się.MI3 podobał mi się znacznie bardziej niż 2 (za mocno w stronę scen z filmów pana Woo) część.....dobra akcja ,wcale nie nachalny Tom jako Ethan .Keri Russell całkiem całkiem mogłoby byc jej więcej..Wśród serwowanej sieczki filmów akcji to może jakaś tam perła, ale na pewno solidnej próby złota sztabka dobrych filmów akcji..POZDRO