PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95742}
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77372
6,6 41 krytyków
Mission: Impossible III
powrót do forum filmu Mission: Impossible III

MI3

ocenił(a) film na 10

jak na kontynuuacje, 3 juz z koleji jest to geenialnasprawa. Zadko zdaza sie ,zeby kolejna czesc z kolei byla az tak dobra. Naprawde kawal dobrej roboty. Oczywiscie zdecydowanie lepszy od 2 czesci! Ale 1 nigdy nic nie przebije, bo ona przetarla szlaki :)

ocenił(a) film na 8
aistee

Ogólnie zgadzam się z twoją wypowiedzią poza jednym... Nie jest to genialna sprawa, gdyż supertajny agent nie żeniłby się za żadne skarby!
W innym filmie o agentach "Mr. & Mrs. Smith" też były z tym kłopoty...
Kilka scen spieprzyli totalnie... Mogli jeszcze zrobić np., że ten gostek też był tajnym agentem przebranym w podobną maskę i byłoby to np. jakieś tam nawiązanie do kolejnego sequela... A tak to uczucia brały górę nad fabułą... Zrobił się z tego romans sensacyjny ;) Nie chcę wymieniać kilku rzeczy nielogicznych w fabule, ale za + można dodać, że świetnie się spisali spece od efektów specjalnych! Podsumowując - film w sam raz na jeden raz...

ocenił(a) film na 8
aistee

Zgadzam się z tobą w zupełnoścci.Cz.1 była dobra,niezły scenariusz,bardzo dobrzy aktorzy,nawet Cruise nieźle się spisał.
Cz.2 była bardzo słaba,nie pomógł nawet reżyserujący ten kicz John Woo...
A cz.3 mimo moich obaw okazała się całkiem dobra.Znów kilku dobrych aktorów,całkiem nie głupi scenariusz,fajne efekty specjalne.Nie lubie Toma Cruise'a jak psa,ale film mi się podobał.
Wieczór spędzony z tym filmem nie okazał sie zmarnowany.