PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95742}
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77372
6,6 41 krytyków
Mission: Impossible III
powrót do forum filmu Mission: Impossible III

Byłem wczoraj na pokazie przedpremierowym. Ledwo wytrzymałem do końca seansu.. Film jest nudny.. Ot i tyle.. Cruise cofa się w tył z takimi rolami... 1część była ciekawa, ale im dalej tym niestety gorzej.. Oczywiście to jest tylko moja ocena - każdy ma prawo do własnego zdania.
Rambo 1, 2, 3 itp.
Scary Movie 1, 2 , 3 itp.
American Pie 1, 2 , 3 itp.
M. Impossiblle 1, 2, 3
Wiecie co mają współnego? Że 1 część była najlepsza! Reszta pozostawia wiele do życzenia.
UWAGA!!! - Z wyjątkiem filmu Ojciec chrzestny, gdzie kontynuacja dorównuje oryginałowi..

Serce

tyle ze Straszny film ma juz 4 czesci:Dale mi sie podoba bo nie jest taki naciagany:Dale uważam ze American Pie było do dupy 2,3 a rambo to wogle byla beznadzieja:)

asiunia_gwiazdeczka

ja sie nie zgodze bo rambo 2 byl najlepszy z seri jedynka byla na rowni z 3

ocenił(a) film na 4
Steve_o

Ja się nie zgodze z American Pie. Trójka była najlepsza najwięcej się uśmiałem. 1,2 takie sobie żecz jasna 1 od dwujki lebsza.

lukalek

w sumie dopiero sobie przypomniałam 3:Dno tak w sumie była nawet ciekawa:dmiała happy ending:)ale 2 byla calkowicie szaciarska jak dla mnie:D

ocenił(a) film na 8
Serce

jak mozna w ogole american pie i scary movie do czegokolwiek porownywac?! te filmy nalezy gleboko zakopac i o nich zapomniec.

mak_wikus

w sumie dopiero sobie przypomniałam 3:Dno tak w sumie była nawet ciekawa:dmiała happy ending:)ale 2 byla calkowicie szaciarska jak dla mnie:D

Co oznacza słowo "szaciarska" czyzby nowy slang szkolny:P??