PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95742}
6,8 78 tys. ocen
6,8 10 1 77668
6,7 45 krytyków
Mission: Impossible III
powrót do forum filmu Mission: Impossible III

Nie wiem czy tracić czas na komentowanie tego chłamu! W porównaniu do dobrej max jedynki ta część jest beznadziejna, tandetna, kiczowata i płytka! Nic to nowatorskiego, Tom Cruise udawadnia jakim jest metroseksualnym śmierdzielem, a całość otacza fabuła tak nijaka, że po prostu widz nie wie PO CO TO WSZYSTKO?! Moja ocena to 1/10, ale tylko dlatego, że nia ma "zera". 3manko

ocenił(a) film na 8
Udi

jestes psychopata ....
dalbym ci adres dobrego doctorka ale nie znam zadnago
poszukaj na google a napewno znajdziesz adres dobrego zakladu psychiatrycznego

użytkownik usunięty
Udi

zgadzam się w 100% ten film nie jest warty poświęcenia na niego 10 min, a co dopiero 2 godzin.....nierozumiem dlaczego ma takich zwolenników??:?

użytkownik usunięty
Udi

Film jest po prostu OK. Do kina drugi raz bym nie poszla, ale jesli puszcza w tv, to obejrze.

ocenił(a) film na 10

jestescie nienormalni...

ten film jest super! a każdy kto uwaza inaczej, to żywe gówno

użytkownik usunięty
stooleyash

wypraszam sobie....ja nie nazywam Cię "żywym gównem" więc oczekuję tego samego od Ciebie, a tak poza tym to nie masz prawa osądzać ludzi jeśli ich nie znasz.....jedni lubią ten film.....inni nie...i taka jest prawda.....jak jestem po tej drugiej stronie....

Udi

"Nie wiem czy tracić czas na komentowanie tego chłamu!"

to zdanie jest bez sensu....piszac te slowa juz podjales decyzje co zrobic aktualnie ze swoim czasem, wiec nie masz juz wyzej opisanego dylematu....