Jestem ciekawy czy będziemy go widzieli tylko w biurze jako koordynatora, czy będzie miał jakieś sceny akcji, osobiście zawsze sądziłem po obejrzeniu Ghost Protocol że powoli jego postać będzie spychała Hunta na 2 plan no bo w końcu Cruisowi latka leca, a fajnie było by zobaczyć jak Renner wykonuje Misje Niemożliwą :D
Obawiam się, że obsadzenie Rennera w głównej roli MI, będzie miało podobny efekt jak obsadzenie go w serii filmów o " Bournie". Ludzie zawsze myśląc " filmy o Bournie" będą mówić - Matt Damon, tak jak myśląc " Mission Impossible" - Tom Cruise ;-) Cokolwiek Renner by nie robił, jakkolwiek dobrze by nie zagrał - zawsze w takich przypadkach będzie na nie ( i to głównie " nie, bo nie " ) . Swoją szosą - patrząc na jego filmografię i na to jak kończą w filmach grane przez niego postaci - zakładam, że w MI ( jak nie 5tej, to kolejnej części ) - William Branndt zginie ;-)
bond nigdy nie był przypisany do jednego aktora. natomiast w mission impossible all kręci się w kołó ethan'a.. czyli toma cruza :D
Też liczę na to, że będzie więcej Brandta. Jego postać ma duży potencjał, a sam Renner jest dobrym aktorem, więc mam duże nadzieje z nim związane :)
Właśnie widziałam film i moge powiedzieć ze nie bierze bezpośrednio udziału w scenach akcji. Jest bardziej koordynatorem tak jak mówisz. Ogólnie film jest bardzo dobry. Pozdrawiam