PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655048}
6,9 78 tys. ocen
6,9 10 1 77659
6,8 51 krytyków
Mission: Impossible - Rogue Nation
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Rogue Nation

8/10, momentami może się nuży ale ogląda się bardzo dobrze. To nigdy nie będzie Bourne, ani Bond ale ma swój klimat, który fanom serii na pewno się spodoba. Ogromne brawa, Panie Cruise.

ocenił(a) film na 7
p3run

Chyba nie widziałeś Kingsman: Tajne służby, no ale tak w Mission Impossible jest dużo nowej technologii itd.. to nadaje temu filmowi takiego klimatu..

ocenił(a) film na 8
suzzei

Czepiasz się dla samego czepiania? Nie mam wieku by jarać się gadżetami. MI:5 to po prostu dobrze opowiedziana historia, oczywiście przesadzona i bez głębszej treści- nie po to jednak powstają takie filmy.

ocenił(a) film na 7
p3run

To po co, i z jakiej paki wystawiłeś taką ocene?

ocenił(a) film na 8
suzzei

Mam Ci rozłożyć film na czynniki pierwsze, czy po prostu napisać recenzję? Podałeś ocenę 7/10 więc zbytnio się w ocenie nie różnimy. Napiszę zatem prostszym językiem- w swojej kategorii jako filmu sensacyjnego film spełnia MOJE oczekiwania, a MOJE oczekiwania jak zapewne wielu widzów, którzy idą na film tego typu sprowadzają się do dobrze napisanego scenariusza, porządnej gry aktorskiej, charakterystycznych postaci, dobrej reżyserii oraz montażu i dźwięku na najwyższym poziomie- sumując te cechy wyszła mi porządna 8-ka.