Modelka

The Model
2016
5,5 16 tys. ocen
5,5 10 1 15926
5,0 8 krytyków
Modelka
powrót do forum filmu Modelka

dalsze losy modelki

użytkownik usunięty

takze nie rozumiem dlaczego tak niska ocena filmu. wcale w opisie filmu nie jest napisane, ze przedstawiony bedzie obraz i kwintesencja modelingu. sadze ze sam tytul daje do zrozumienia, ze glowna tematyka filmu nie bedzie modeling, a osoba z jego otoczenia. mnie osobicie poruszyly problemy emocjonalne przyszlej mlodej modelki, ktora niefortunnie na kazdym kroku podejmuje zle decyzje.
wiem, ze to nie jest tego typu film, ktory bedzie ciagnal sie w nieskonczonosc jak szybcy i wsciekli. ale tak samo jak w filmie zanim sie pojawiles (film na raz, ale zapewne bedzie ekranizacja 2cz. ksiazki), chcialabym zobaczyc kontynuacje losow glownej bohaterki Modelki. po tak traumatycznych przezyciach jak sie z tym uporala i poniosla tego konsekwencje/wyciagnela odpowiednie wnioski, jakie podejmie decyzje. marzy mi się wystep modelki na duzym wybiegu i zeby Ed, dal szanse Marii oraz pomogl jej dojrzec u jego boku i podejmowac sluszne decyzje - w koncu nie byl takim zlym czlowiekiem :)

ocenił(a) film na 2

Osobiście najbardziej raził mnie montaż. Do tego jednak doszedł kompletny brak relacji czy też chemii między postaciami (plus żadnej postaci nie dało się polubić). Słaba gra aktorska oraz nieciekawe dialogi. Historia sama w sobie była bardzo nudna i przewidywalna.