PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=211358}

Modliszka

Irresistible
2006
6,2 4,3 tys. ocen
6,2 10 1 4320
3,5 2 krytyków
Modliszka
powrót do forum filmu Modliszka

film rewelacyjny... co prawda lubię Sharandon (chocby z Thelmy i louise) ale nie spodziewałem sie takiego dobrego filmu... szkoda, ze tak nisko oceniany jest na filmweb i nawet nie dostał sie na top liste... ale nadzieja jest

ocenił(a) film na 2
PatrySgg6903542

Będziesz wielki, jak wskażesz mi choć jeden argument na to, że ten film jest dobry i wart uwagi, bo ja nic dobrego w nim nie zauważyłam: 2/10.
I tylko żal, że aktorka takiej miary jak Susan Sarandon błąkała się po planie tego gniota.

ocenił(a) film na 7
PatrySgg6903542

Film dobry i warto go zobaczyć chociażby ze względu na grę Susan S. Nie jest sztampowy, szablonowy ani przewidywalny i już napewno nie jest jak to niektórzy piszą "gniotem"...Na filmwebie jest mnóstwo popłuczyn, które są oceniane jako bardzo dobre, przez dzieci na poziomie wczesnoszkolnym i tak samo wiele wpisów oscyluje na tym poziomie. Film nie każdemu może się podobać, ale nie przyklejajmy do niego etykietek typu "gniot" bo napewno się do takiego miana nie kwalifikuje...Film trzyma w napięciu i zaciekawieniu do końca, nie powiela klisz mimo, iż podobnych tematów bylo wiele.

ocenił(a) film na 9
south-of-heaven

zgadzam sie z south-of-heaven , film bardzo dobry a Susan Sharandon i Emily Blunt zagraly bardzo dobrze , wogole uwazam ze sa dobrymi aktorkami . film napewno caly czas trzyma w napieciu i niektorych moze zaskoczyc zakonczenie .