Mega tani film chyba tylko dla fanatyków wampirów w młodszym wieku. Taka parodia
zmierzchu dość nieudana
Nie Polecam
Wydaje mi sie ze film skierowany jest do mlodszych widzow. Ja akurat ogladalam w wersji polskiej. Zalamka.
"Mega tani film" jak każdy film telewizyjny chyba nie myślisz że ktoś wykłada na filmy telewizyjne budżet wysokości 200 milionów dolarów tak jak na takie filmy jak Matrix, Piraci z Karaibów czy Spiderman?
Raczej jakieś 1-2 miliony dolców (choć moim zdaniem to ten był jeszcze tańszy).
"Taka parodia zmierzchu dość nieudana" oglądałem dwie pierwsze część zmierzchu i moim skromnym zdaniem żadna parodia tego filmu nie może być gorsza i bardziej nieudana niż on sam.
Ja oglądałem z oryginalną wersją językową i nie było tak źle (przynajmniej jak dla mnie ponieważ ja mając zamiar oglądać film telewizyjny z góry wiem czego się spodziewać i nie jestem zaskoczony gdy film okazuje się nie mieć super fabuły i takich efektów specjalnych jak "Matrix" w przeciwieństwie do niektórych którzy chyba wymagają od filmów telewizyjnych aby były superprodukcjami na miarę tych Oscarowych).
hmm skoro lubisz oglądać takie filmy to mega współczuję. Ja zobaczyłem go z braku laku i jakbym mógł to zmienić to na bank bym zobaczył coś innego
Po pierwsze to nie masz mi czego "mega" współczuć ponieważ mieć inne zdanie czy gust filmowy od ciebie to nie jest nic złego (nadałeś sobie nick taki jak imię jednego z bohaterów Dragon Ball jak również masz jego podobiznę co świadczy o tym że lubisz tą mangę której ja osobiście nie cierpię ale ja ci nie współczuję bo nie ma czego masz prawo lubić co chcesz ale nie masz prawa żądać od nikogo tego aby lubił i nie lubił tego co ty).
Po drugie czy widziałeś na Disney Chanel kiedyś jakiś film który by cię zachwycił pewnie nie bo wszystkie są na tym samym poziomie ale mimo to obejrzałeś ten dlaczego:
a)bo lubisz takie filmy.
b)jesteś naiwniakiem który wieży że tym razem będzie inaczej i ci się spodoba.
c)jesteś masochistą który ogląda coś wiedząc z góry że mu się nie spodoba tylko po to żeby móc później na to ponarzekać.
Myślisz że ja nie wolałbym obejrzeć czegoś innego?
Gdyby na innym kanale nadawali w tym samym czasie np. Oszukać Przeznaczenie 5 czy Piraci z Karaibów: na nieznanych wodach to jak sądzisz co bym wybrał?
Ale niestety nie było nic w tym samym czasie antenowym co by mnie bardziej zainteresowało.
Po pierwsze film kierowany jest dla młodszych widzów i sposób przedstawiony wampirów jest łagodny i z dozą humoru. Powiedziałbym że do lat 15 film jest przeznaczony. Ja z ciekawości obejrzałem i fakt sztucznie mi to wyglądało ale dla małolata na pewno ok. Mimo to oceniam na 4/10
Ja natomiast uważam że film dużo traci na wartości przez dubbing. Gdyby puścili film z polskimi napisami(haha już to widzę), to z całą pewnością "wypadłby" dużo lepiej. Sam film był całkiem fajny. Gatunkowo przewyższa wiele filmów Disney Channel chociaż osobiście wolę serial. A wam proponuję obejrzeć film i serial w oryginale a nie oglądać z tym drętwym polskim dubbingiem. Z resztą z wielu opinii wniskuję że niektórzy wyłaczyli po 10 minutach oglądania... Wybaczcie ale dla mnie takie osoby nie powinny się zabierać do krytykowania czegoś czego nie obejrzeli... Znawcy kina od siedmiu boleści... Dla mnie to jest ocenianie czegoś po okładce i kompletny brak obiektywizmu...
Ja od około 3 lat niezmiennie mam ustawiony na Disney Channel oryginalny dźwięk (angielski) jednak wciąż mi podskakuje ciśnienie na samo wspomnienie o jakże "fantastycznym" dubbingu na tym kanale i gdybym oglądał ten film z polskim dubbingiem to tak sobie myślę że w najlepszym razie dostałby on 2 gwiazdki o ile w ogóle wysiedziałbym do końca emisji.
No to ci zazdroszczę bo ja nie mam takich funkcji do zmieniania języka. Oglądałm film i z dubbingiem i oryginalną wersję na You Tube. Ale tak jak pisałam... Wolę serial... A na filmwebie pod "gatunek:" jest napisane że to jest horror... Uśmiałam się z tego... To żaden horror;p To komedia familijna... Nie mam pojęcia co za kretyn to pisał...:/
Na pewno nie ja :)
Zależy jak zdefiniujemy horror bo dla 5 latka to może i byłby straszny film ale na pewno nie dla mnie.
Dla mnie horror to ma być film który oglądam z taką uwagą i napięciem że gdyby ktoś położył mi rękę na ramieniu to mam o mało co nie dostać zawału i jeśli mam być szczery to jak dotąd nie odczuwałem czegoś takiego w stosunku do zbyt wielu filmów (może z 10 takich filmów w życiu widziałem) więc ja bym zmienił klasyfikację większości filmów które nazywają się horrorami na komedie lub thrillery (np. film piła jest dla mnie thrillerem a nie horrorem).
A ten film dostał ode mnie tak wysoką ocenę nie dlatego że był straszny bo zgadzam się że to jest komedia tylko dlatego że podobał mi się najbardziej z wszystkich tych "mega hitów" które widziałem na Disney Channel.
Co do serialu to jest okej ale bardziej mi się podobał film chyba przez to że tam kilka osób zginęło w przeciwieństwie do serialu w którym są 3 potulne wampirki które nie zabijają.
Ja lubię ten serial chyba głównie dlatego że mam słabość do serialów kanadyjskich. Zdecydowanie je wolę, niż te wszystkie Hanny Montany itp. "hiciory" które lecą na DC... Co do horrorów to czasami twórcy takich filmów skupiają się tylko na tym żeby było dużo krwii. Jeśli o mnie chodzi to dla mnie to nie jest straszne lecz obrzydliwe... Ci którzy robią takie filmy mają naprawdę zrytą psychikę... Nie wiem nawet pod jaki gatunek podchodzą takie ekhm... "dzieła", ale dla mnie to nie są horrory. Ja osobiście tylko na kilku horrorach się tak bałam że później nie mogłam spać. Raz nawet(tylko się nie śmiać) musiałam sobie zrobić herbatkę uspokajającą:D Ale prawda jest taka że teraz wszystkie horrory robione są na jedno kopyto. Ani to straszne ani wciągające.